Hakuna Matata

2008-07-31
21:30:12

Happily Never After /L


Lite mer animerad film. Som så många andra den senaste tiden baseras den på klassiska sagor som ändras. Happily Never After eller Trubbel i Sagoland som den heter på svenska handlar om ett Sagoland där en trollkarl håller koll på alla sagor så det goda och onda är i jämvikt. När denne åker på semester och lämnar allt åt sina två dumma assistenter går allt åt helevete. Askungens styvmamma får nos på trollkarlens magiska makt och tar över Sagoland vilket innebär att det inte blir något mer "Happily ever after". Men Askungen och prinsens betjänt tänker minsann inte låta de onda segra.
Happily never after tillför ingenting nytt, jag tyckte den påminde om de senaste animerade filmerna där man helt enkelt ändrar på klassiska sagor. Kom med en ny idé vettja. Nej, det var inget speciellt alls med den här filmen och jag rekommenderar det inte. Se något roligare.

2008-07-31
21:17:39

Sweeney Todd /L


Igår såg vi på musikal-thrillern Sweeney Todd med Johnny Depp. Han spelar här som titeln avslöjar Sweeney Todd, en barberare som blivit galen av sin vilja att hämnas på den man som tog hans fru och barn ifrån honom. Tillsammans med hyresvärdinnan Mrs. Lovett begår han brutala mord på män uppe i sin salong. Dessa blir sedan ingrediens i Mrs. Lovetts pajer. Filmen låter väl underbar. Den är baserad på en musikal skriven av Stephen Sondheim år 1979 och jag tyckte den var äcklig. De sparar inte på effekterna om jag säger så. Det syns att det är Tim Burton som gjort den, han har en speciell stil, typiskt är det också att det nästan alltid är Mr. Depp som spelar huvudrollen och självklart är kärleken Helena Bonham Carter med på ett hörn också. Sweeney Todd är inte dålig men inte heller den bästa som Burton eller Depp gjort. Den går att se, men är ingenting för den känslige. Det var även roligt att höra Depp sjunga, jag visste att han kunde men hade aldrig hört det.

2008-07-31
20:59:40

ALVIN OCH GÄNGET /L


Minns ni barnprogrammet Alvin and the chipmunks som gick på tv4 för några år sedan? Det gör i alla fall jag. Därför tyckte jag att det skulle vara kul och se den "otecknade" versionen. Min syster, bror, hans flickvän och mamma var här och såg filmen. Vi föll alla för den söta Theodore, den lilla tjocka av de alla tre. I alla fall så handlar Alvin och gänget om de tre ekorrarna Alvin, Theodore och Simon som blir av med sitt hem. De råkar hamna hos den arbetslöse musikern Dave som upptäcker att dessa tre är riktigt bra på att sjunga. Snart lever de ett hårt liv som turnerande artister men upptäcker att det finns viktigare saker i livet än ekonomisk framgång. Alvin och gänget är väldigt "puttinuttig" och man suckar "åååhhh" med jämna mellanrum. De är som tre små föräldralösa barn som man bara vill krama om och ta hand om. Rolig musik och animerad dans, vilket fick en att dra på läpparna. Jag förmodar att den här filmen fungerar för de flesta barn och är kul att se med familjen.

2008-07-31
20:31:14

BERÄTTELSEN OM NARNIA: PRINS CASPIAN /L

Andra filmen av Narnia måste man ju även den se. Den här gången återvänder de fyra syskonen Pevensie till Narnia för att möta nya karaktärer och problem. Det har nu gått flera århundranden och Narnia står i ruiner. Till sin hjälp får de Prins Caspian. Jag kan inte berätta så mycket mer än så. Jag tycker ändå att den första filmen var bättre men här har de blivit större och det känns inte lika barnsligt längre. Den här filmen är mer brutal och "vuxen", jag märkte att min 9-åriga syster inte tyckte den var lika intressant att se och alldeles för lång för henne, men jag den är mycket bra. Snyggt gjort med rikliga detaljer.


2008-07-31
20:21:02

The happening /L


Jag har inte redogjort för filmer jag sett under sommaren. Väl i Norge gick jag och J på bio en kväll. Det blev The happening med Mark Wahlberg som här spelar en gymnasielärare med äktenskapsproblem. Plötsligt en dag stannar människor upp i Central Park och dör. Detta fenomen sprids och snart är Wahlberg, frugan och en kollegas dotter på flykt från mardrömmen. Ingen vet vad som händer och självklart kommer terroristfrågan upp. Hollywood producerar just nu den ena katastroffilmen efter den andra, det är antingen det eller terrorism. Men å andra sidan är det väl dessa saker som människor idag är rädda för. Tyvärr blir dessa filmer bara sämre och sämre, The happening bidrar inte med mycket mer än en sjuk teori om vad människor snart kan dö av. Töntiga dialoger, stela skådisar och inte mycket mer än så. Filmen är okej att se som ett tidsfördriv men jag skulle inte ha några högre förväntningar.

2008-07-30
19:26:23

Självmordsförsök för fulla rullar /L
I´m back. Känns som varenda inlägg handlar om att åka eller återvända. Men snart är det slut på sånna.
Idag tog bussen mig hem från kära Göteborrrg. Det har varit härliga dagar, dock alldeles för varma för Liseberg. I måndags tog vi färjan från Sandefjord till Strömstad. På färjan var det frukost-buffé och häftigast var mini Nugatti. Som jag självklart snodde med mig. Därefter var det raka vägen till Liseberg, att köra bil med en ivrig 9-åring säger väl en hel del. Vi har åkt karuseller i två dagar, jag har blivit mycket mer rädd. Det känns så riskabelt att åka allt. Min syster däremot har inga sånna känslor alls och åkte till och med själv. Jag måste alltid ha någon med mig när jag begår självmordsförsök, så ego är jag. Jag klarade efter mååånga om och men att åka Uppswinget, Lisebergs hemska gunga. Jag blundade hela tiden och efteråt skakade jag så kraftigt att jag hade svårt att dricka. Men nu kan jag ärligt säga att jag provat allt på Liseberg, eller ja, där maxgränsen inte är 140 cm vill säga. Värst var i alla fall Hotell Gasten, spökhuset. Jag har aldrig skrikit så mycket som under den minuten jag gick där inne. För er som inte vet så måste man gå i ett led, vi var fem personer. Pappa först, syrran, jag och två killar, i ren panik råkade jag stampa min häl på killen bakom mig så jag hörde att han höll på att plågas av sina smärtor. Men jag sket fullständigt i honom eftersom jag ville bara ut därifrån så fort som möjligt. Svetten rann av mig och jag blev mycket hes. Jag tänker aldrig mer gå dit in.

Jag överlevde!
Love!

Denna hemska sak vågade jag faktiskt åka. Min kära syster höll upp armarna hela tiden, förstår inte hur hon klarar det. (Lånade bilder)Mini Nugatti, personligen klarar jag inte av sånt på mackan men söt var den.Ett besök hos Feskekörka måste man ju även göra. Mamma skulle aldrig klara det! Men jag älskar doften av fisk. Hehe.

2008-07-29
12:40:09

Svensk nr 2 är tillbaka! /S
Då var en underbart skön vecka på franska rivieran över! Det har varit utflykter, sol och bad och god mat. Jag berättar mer om den resan en annan gång när jag har tillgång till korten.
Jag landade på svensk mark på söndag kväll och blev då hämtad av kära syster L och hennes J som var i Varberg för dagen därpå skulle de nämligen till Ge-kås i Ullared, och snälla som de var så fick jag följa med :)

Så nu har jag fått se även det fenomenet. Jag handlade för 1500kr och fick massor för pengarna. Jag köpte Jumbostorlek av Loreal frisörschampoo  och balsam som jag betalade i stort sett halva priset för och på själva Ge-kås köpte jag ett par jeans, två stickade koftor, en tunn stickad vanlig tröja, en skjorta, en hoodtröja, två nagellack, aceton, fotinpackning, en väska, en plånbok, 4 par strumpor, 4 par trosor, två pack med hårsnoddar. Sen har jag säkert missat något litet kanske... men med andra ord så fick man en hel del för pengarna. Vi insåg dock att man borde vara där i två dagar då vi inte orkade med alla billiga affärer som låg precis utanför Ge-kås förutom Hairstore där jag köpte schampoot.

Men nu var man alltså hemma igen och det återstår tre veckor av lovet. Till helgen ska lilla L döpas så innan dess måste jag hinna med en tur till stan och leta present. Ska även släpa med mig älsklingen som fyller år och som ska välja ett par whiskeyglas som han ska önska sig.

Nu är det matdags! Hoppas allt är bra med alla... :)

2008-07-27
10:33:36

Svensken är tillbaka /L
Jag kom i torsdags tillsammans med J och min far. Dagarna har gått till sol och bad, igår hjälpte jag även till och packa hos mamma. Där ska det nämligen börja renoveras imorgon. Not fun men förhoppningsvis är det värt det.
Min vistelse här hemma blir kortvarig då jag åker om cirkus 1,5 timme. Jag drar till Norway igen för att imorgonbitti ta färjan till Strömstad. Denna ologiska väg beror på att lillsyrran ska hämtas upp i Norge och jag tyckte det var roligare att åka med far och syster än själv på en varm buss. Sedan blir det Liseberg i två dagar, kanske något mer. Så jag är hemma igen på onsdag! Åsa däremot ska stanna hemma hos husse, jag hoppas de överlever båda två. Och självklart att inte någon karusell brakar samman - med mig i.

Tyvärr blir bloggen lidandes i sommarhettan, men snart drar skolan igång igen och då måste man ju komma på bättre saker än att plugga vilket oftast blir blogga, så var lugna!

Ha det gött mina vänner!

/Linda


2008-07-19
21:31:03

Update! /L
Ja, hær skrivs det inte mycket. Tyværr.
Sjælv befinner jag mig i Norge (igen), denna gång tillsammans med J. Vi myser mest hela dagarna, så skønt att komma bort från allt faktiskt och vara djurlediga =) Æven fast jag saknar våra hårbollar dærhemma enormt. Igår var vi till Sandefjord. Medan vi gick på smågatorna dær med mjukglass i handen støtte vi på två hundar som møttes och børjade skælla. Det var faktiskt en powderpuffvalp och en jack russell, vilket inte ær så vanligt att få se. Valpen var jættesøt och påminde om Bissi fast med kort hår och några kilo lættare. Jag tyckte bara det var så roligt att de just børjade skælla och skulle hælsa på varandra nær just jag gick førbi.

Vi har inte gjort något speciellt dessa dagar. Vi har varit ute och gått, mest bara pratat och umgåtts. Något man mærker att man inte gør på samma sætt nær man ær hemma.
Idag var vi in till stan før att kolla på festligheterna, det ær tydligen någon slags festival hær så Norges svar på Idol- och Talangvinnare bjød på konsert. Mycket fina røster och bra låtar. Tyværr førstørdes upplevelsen av alla jækla ballonger som de delade ut. De tæckte hela scenen så man såg inte mycket. Samma sak var det med de barn som satt på førældrarnas axlar. Vem kan se øver 2,50 m långa personer liksom? De envisas alltid med att stå långt fram också, inga andra såg førutom de ungarna. Nej, jag ska inte klaga mer.

Førutom rætt så mulet væder och slapphet har jag åkt på en førkylning så jag har inte joggat något på flera dagar. Længtar faktiskt tills jag kan sætta igång igen. Men jag glømde æven klæder før det så det lær inte bli något førræn jag kommer hem. Det sker førmodligen senast torsdag.

Længtar efter er alla!

Kram

2008-07-19
14:46:45

Long time no see... /S

Det har varit lite bloggtorka den senaste tiden och lär väl fortsätta att komma inlägg lite då och då - men det blir ju lätt så sommartid då man sällan är hemma.

Nu har jag i alla fall slutat jobba och igår var jag och Tobias i Ransäter på Lars Winnerbäcks konsert som var otroligt bra! Jag blev verkligen positivt överraskad - han är den enda artist som jag upplever bättre live än att höra skivorna. Både jag och T är riktigt sugen på att köpa biljetter även till konserten i Linköping som är den 23 augusti den gången är det inomhus och det lär förmodligen bli ännu mer drag där om det nu är möjligt. Men vi får väl se...om det blir av så måste du med L, det var verkligen roligt!

Imorgon bär det av till Frankrike för en veckas skön semester där vi ska kolla in franska rivieran och eventuellt norra delen av Italien. Så ni får ha det så bra så hörs vi igen när man är åter på svensk mark!


2008-07-19
14:40:03

Tisdag /S
Det känns så underbart att det är min sista arbetsdag imorgon, det ska bli så jäkla skönt!! Efter jobbet imorgon blir det raka vägen hem och vidare in i duschen för sen kommer T och hämtar mig så att vi ska åka ut i stugan. Kan nog bli en ganska mysig eftermiddag kväll då hans moster och hennes man är och hälsar på från Göteborg och de är båda väldigt mysiga.

Idag har jag varit supertrött så efter jobbet gick jag ner i källaren och tog med mig ett täcke och tittade på min absoluta favoritfilm Stolthet & Fördom... lika bra varje gång, älskar verkligen den filmen både handling och bilderna.
Nu under kvällen har jag även tagit en kort promenad med vovven, och jag har insett att jag nog måste kolla upp mitt knä då jag inte kan sträcka ut det helt, när jag försöker att göra det så känns det som att det är något i vägen. Men först blir det Frankrike...

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa vidare i min nya bok som jag lånat av mormor, Tusen strålande solar. Jag har tagit ett litet break ifrån de lättlästa och sliskiga böcker jag har lånat av L och ger mig nu in på en med lite allvarligare handling. Jag har inte läst så mycket än men jag gillar den hittills och den är inte tung på något vis då kapitlen är relativt korta.

Sov gott, see U soon!

2008-07-13
23:49:25

Besök från Norge /L
Denna vecka har min syster varit här. Det har blivit mycket bad och igår spenderade vi dagen hos farmor då vår farbror fyllde år. Idag var vi till Mariebergsskogen och kollade på djuren. Fanns många söta små varelser som vi ville ta med oss hem. Speciellt kultingarna, jag skulle kunna tänka mig en gris om jag kunde =)
Imorgon kommer J äntligen hem. Vi har inte setts på två veckor, vilket är rätt så länge för att vara oss. Ska bli skönt att se honom igen. På onsdag åker vi till Norge igen och kommer förmodligen vara där til torsdagen därpå.

Hoppas allt är bra med er!

Kram


2008-07-11
12:53:43

Fredag /S
Då var min sista (ordinarie) vecka på sommarjobbet gjord och helgen är här! Efter en massa velande fram och tillbaka har jag bestämt mig att följa min familjs exempel, och spendera helgen med släkten uppe i Sunne. Jag ska även försöka att få med T upp denna helg men jag är tveksam till att han följer med då han redan sagt att han inte vill med denna helg - men lite tjat har väl ingen dött av :op
Nästa vecka väntar mina tre sista jobbdagar, på torsdagen ska jag nog ta med mamsen och T till Café August och gå och lyssna på Sofia Karlsson som kommer dit, tycker hon har så grymt skön röst även om det kanske är musik jag lyssnar på till vardags. Sedan på fredagen drar vi till Ransäter i vår silverfärgade lilla kanonkula(= Ts mammas lilla peugot som vi lagt beslag på) för att titta och lyssna på Lars Winnerbäck. Övrigt den helgen kommer att bli att packa resväskan då vi nästa söndag drar till Franska rivieran!!!

Nu är det dags att fixa lite lunch, ha en skön helg!

2008-07-08
20:35:44

Tisdag /S

Då var man inne på sin sista arbetsvecka, eller i alla fall den sista ordinarie arbetsveckan. Jag ska ju även jobba tre dagar nästa vecka för att få lön för de tre dagar jag missat. Både måndagen och denna arbetsdag har gått riktigt fort då vi har haft som uppgift att måla dörrar, något som är riktigt roligt efter tre veckor i rabatterna.
Igår åkte jag och T + han syster ut till Edsvalla, jag hittade ett par skor i skoaffären där som jag varit lite sugen på och som nu fick följa med mig hem, och som vanligt blev det också liiiite godis.
Idag har jag varit supertrött så jag ska faktiskt snart överge datorn för att bädda ner mig med min bok innan jag ska nanna - man kan ju hoppas på att man ska vara lite piggare under morgondagen i alla fall, men tyvärr verkar jag vara dödstrött varje morgon oavsett hur mycket jag sovit under natten, men jag blir i alla fall piggare senare under dagen.

Den här veckan har jag inga planer alls för, längtar mest efter helg och ledighet så att man får sova om mornarna! Jag ska även försöka att ta mig iväg och köpa ett nytt knäskydd. Just nu försöker jag att lära mig att gå normalt vilket inte är det lättaste. Jag har inga direkt känningar i knät och borde nog kunna gå som vanligt men efter att ha haltat de senaste två veckorna så verkar jag totalt ha glömt bort hur man mgår normalt, idag har jag tränat genom att titta på min egen skugga och då tyckte jag att min gång såg någorlunda normal ut till slut men det kommer nog dröja ytterligare träning innan man går som vanligt... :op


2008-07-07
15:35:32

Dag 8 /L
Imorgon återvænder jag hem. Ska bli rætt skønt och sova i sin egen sæng. Syrran føljer ju med också, hon kommer senare idag så vi kan åka tidigt imorgon. Idag var jag duktig och tvættade bilen. Hemma ær jag bortskæmd med sjælvhjælps-stællet men hær fick man minsann gøra allt sjælv. Ja, mamma jag vet att du tycker det ær orættvist att jag tvættade pappas bil før hand men inte din. Det tog sin tid, tror inte bilen har blivit stædad på ett bra tag men nu ær den fræsch åt mig imorn. Intressant semester jag verkar ha va? =D Vi har stædat och rensat hela pappas hus, det ær svårt att førstå hur mycket en ensam mænniska kan samla på sig. Jag førstår inte. Han har sækert 9-10 garderober med klæder. Allt han æger finns alltid i det minst dubbla.

Jaja. Nu ska jag lægga mig ner och vila ryggen ett tag. Sen ska vi førmodligen ut och kæka pizza.

Hade gøtt!

Kram


2008-07-07
15:26:10

Farliga hundar? /L
Enligt Expressen.se har en brittisk studie gjorts som visar att små hundar ær farligare æn stora hundar. Taxen ær den ras som anses mest aggressiv. På tredje plats ligger Jack Russell Terrier - alltså Åsas ras. Jag har inte sett några aggressiva tecken hos henne gentemot mænniskor men dæremot andra hundar. Men det gæller att alltid vara på sin vakt. hur væl kænner man egentligen sin hund? Felet tror jag ær att små hundar oftast blir "knæhundar", vi tillåter ofta små hundar vara skælliga och aggressiva før att vi vet att de inte gør liiika stor skada som exempelvis en rottweiler. Vilket ær fel, alla hundar måste få kænna sig sækra oavsett storlek.

Hela listan på hundar:


1. Taxar
2. Chihuahua
3. Jack Russell terrier
4. Akita
5. Australian cattle dog
6. Pit bull
7. Beagle
8. Engelsk springerspaniel
9. Border collie
10. Schäfer

 


2008-07-06
12:28:02

Dag 7 /L
Hej!
Hær har det varit så jækla varmt i veckan. Igår tog vi en tur till badstranden. Jag badade inte men låg och næstan somnade av de svala brisarna. Åsa møtte massa hundar som såg både skræmmande och roliga ut. Skønt att vara på en strand dær hundar ær tillåtna! Idag øser regnet ner och det blir nog mest mys hemma.

Igår førsvann min lilla ælskling till doktorn också. Alltså min øgonsten till dator. Min flækt hade pajat men nu ska den hel renoveras! Underbart. Pappa køpte æven en extern hård disk på 500 GB åt mig samt en minidisk på 8 GB ("tumme" som mamma sæger). Nu kan jag lægga alla mina bilder och arbeten på den hårddisken så jag slipper oroa mig før att førlora allt nær man får virus och skit!

Hoppas allt ær bra dær hemma! På tisdag kommer jag igen. Kram!


2008-07-05
13:45:25

sommar och sol /S
Då var det helg igen! Den här veckan har gått så jäkla fort trots att dagarna varit plågsamt varma, men igår fick vi beting och fick sluta redan till lunch vilket behövdes då jag var helt genomblöt av svett trots att jag i stort sett bara stod stilla och sopa. Därefter åkte jag hem och tog en välbehövlig dusch med både peeling och hårinpackning och var färdig lagom tills dess att älsklingen var hemma vid 13. Efter lite käk och snack med familjen åkte han och jag ut till familjen Ks sommarstuga. Jag var dock helt orkeslös, precis som hans mamma så det blev en väldigt lugn kväll där jag slocknade tidigt. Idag har jag solat och badat under förmiddagen och nu är jag hemma hos mamma och pappa medan T är och firar hans mormor som fyller år. Själv valde jag att stanna hemma jag inte kände mig så social, men ikväll följer jag med ut till stugan igen och hoppas på mer sol och bad imorgon!

Helst skulle jag vilja åka iväg till någon skoaffär, skulle verkligen vilja ha ett par sköna somarskor. Köpte ju ett par i Linkan men de får jag skavsår av så nu tänkte jag kosta på mig ett par riktiga skinnskor denna gången istället.

Medan andra är duktiga och joggar så börjar det för min del kännas som att jag aldrig kommer bli bra igen då framstegen med mitt knä verkar ha avstannat. Igår var min vrist helt uppsvullen, blev lite nojig över att det var knät som spökade men svullnaden hade lagt sig imorse så det kanske bara berodde på att jag stod stilla så mycket på jobbet igår. Jag väntar dock på att min sjukgymnast till granne ska återvända hem så att jag kan prata med henne och höra lite, dels få veta om det är normalt att knät fortfarande är svullet två veckor efter att det hände och om jag ska försöka att böja på knät trots att det stramar som attan. Sen vågar jag inte riktigt gå normalt på det då knät låser sig när jag gör det, så återigen känner jag mig lite som ett frågetecken. Jag vill komma igång med joggingen men första steget är ju att kunna gå obehindrat. Särskilt eftersom vi kommer att gå en hel del under veckan i Frankrike - jag vill ju inte förstöra för de andra som vill se så mycket som möjligt :(
Men vem vet, kanske kommer det gå bättre så att jag är i stort sett återställd tills dess... man får väl hoppas!

Badviken i Menton - Menton - Frankrike
Menton, Frankrike...någon som är avundsjuk :op

2008-07-03
21:20:02

Dagens fakta /L
Om alla lämnar in sina kapsyler till återvinning, räcker stålet till 2 200 nya personbilar varje år.


2008-07-03
21:06:49

Dag 4 /L

Jag har definitivt åkt på træningslæger. Från det att jag går upp tills jag går och lægger mig gør vi någonting fysiskt. Idag har vi rensat/stædat i kællaren/garaget. Jævlar vad saker min far har. Han har exempelvis 7 borrmaskiner. Vem har 7 borrmaskiner hemma? Værsta ær att han precis køpt en ny som han inte anvændt ænnu. Yeah! Ska flirta till mig en egen =D

Idag jogga jag ingenting men det beror på værmen. Huset ligger på ett berg och solen ligger på hær hela dagen. Det ær så jækla varmt fortfarande. Svettas hela tiden. Men jag har inget dåligt samvete, sprang igår och jag har sprungit upp och ner før trappan hela dagen.

Imorgon klockan 11 kommer mina tre småsyskon. Då blir det livat. Vi ska kæka lite tacos imorn kvæll dessutom.

Åsa ær verkligen på semester. Hon ligger och solar hela dagarna (trodde inte hundar gilla solen men men). Två gånger har hon støtt på hundar nær hon gått løst hær, ena gången såg jag det men idag sprang hon upp før berget en stund. Det var farmor som såg två små hundar springa och skrek. Åsa kom andfådd tillbaka, nøjd och belåten.

Nyheter då!
På tisdag kør jag hem farmor och med oss føljer min syster. Jason åker ju till England till veckan så jag och N ska passa på att ha en vecka med tjejmys! Hærligt =) Ska dra med henne ut på jogging, hon var med igår och tyckte det var liiite jobbigt. Jag vann øver henne nær vi tævla, kænde mig nøjd nær jag sprang uppfør backen och slog en 9-åring. Haha!
Vi åker tillbaka med J onsdagen veckan efter så får jag och J en liten semester också =D Gå vid hamnen, æta glass och mysa! Underbart.

Nej nu børjar de bli långt.

Høres vænner!

Kram TuristenBryggan - Så hærligt!

2008-07-01
19:53:43

tisdag /S
Då var veckans andra arbetsdag avklarad, det känns skönt att tänka på att nästa vecka är den sista arbetsveckan - eller i alla fall vad som skulle varit den sista, ska ju även jobba igen de tre dagar som jag var hemma på grund av mitt knä men då är det ju bara tre dagar den veckan så det känns inte lika jobbigt.
Jobbet idag var otroligt segt, vi fick en utskällning av en tant som inte var nöjd med vårt arbete på hennes innegård, men till saken hör den att vi inte ens hade börjat där, men det verkade hon inte fatta för hon fortsatte med utskällningen i cirka 15 min. Efter jobbet var jag bara hemma och åt innan jag och T åkte hem till honom för att hjälpa hans föräldrar att flyttstäda då de sålt sitt hus. Det gick väldigt fort med det de ville ha hjälp med så det kändes nästan fånigt att ens hjälpa till men även om jag tyckte det var väldigt lite så hjälpte det ju i alla fall dem att stryka några punkter från den långa listan på saker att göra.

Mitt knä börjar kännas allt bättre, ska försöka att åka iväg någon dag under veckan och inhandla ett speciellt knäskydd för just den typ av problem jag har så att jag så småningom kan komma igång med joggingen, vilket jag hoppas kunna göra inom cirka 2 veckor, men vi får väl se...!

Hoppas allt är bra i grannlandet!