Hakuna Matata

2007-02-27
00:50:38

Färdig! /L
Färdig! /LHEJ!
Nu har jag inte skrivit på några dar - har haft ett temaarbete som skulle vara färdigt idag!
Jag har suttit dygnet runt ett par dagar nu, i natt gick jag och la mig men somnade inte förrän 4.30 och var tvungen att gå upp 5.30!
Så en timmes sömn fick jag, jag hade även somnar 8.15 på söndagsmorgonen och gick upp 12 så jag var rätt så trött hela dagen!
Men arbetet skulle bli färdigt, jag får skylla mig själv. Jag hade väl inte riktigt räknat med att arbetet skulle ta så lång tid.
Nu har jag iaf ett helt temaarbete om Karlstad för årskurs 5 om någon vill ha! =)
Återstår bara och se om det är ett bra? =/

Har faktiskt kunnat hållt mig ifrån att fortsätta vår resa Sandra!
Jag längtar till du kommer hit igen så vi kan klara spelet.... hehe! =D
Känner du inget kli i fingrarna?
Du har väl inte lika lätt för beroende som jag. Ha!

Jag har idag sett Prison Break avsnitt fram till 217! Så nu längtar jag tills 218 kommer! Vilken bra serie det är! Lika bra som Greys Anatomy till och med!

Puss och kram
Linda

2007-02-26
12:34:28

Hemma igen. /S
Efter fem härliga dagar hemma i Karlstad med familjen är jag nu tillbaks i Linköping. Fick ett härligt välkomnande från min kära sambo som varit lite lätt uttråkad under de dagar jag varit hemma.
Köpte en pizza under kvällen... såååå gott efter att ha suttit/stått på tåget. Japp... stått, på tåget mellan Katrineholm och Norrköping fick jag stå upp tillsammans med en massa andra människor då det var hur mycket människor som helst på tåget. Måste säga att jag tycker det är ganska skamligt av SJ att sälja en biljett för över 200spänn och sedan låta resenären stå upp under en halvtimme. Det kan ju inte varit någon chock att det skulle vara mycket folk då vissa barn haft sportlov och andra precis påbörjat det.

Nu ska jag käka lite lunch...

Häj sväjs

2007-02-19
21:30:56

I'm coming to town! /S
Hej allihop!
Ont om pengar på mobilen så istället använder jag kära bloggen för att göra alla uppmärksamma på att er kära Sandra kommer till karlstad imorgon kväll och stannar äääääääända tills på söndag :D

Har inget direkt inplanerat inför veckan, men det skulle ju vara kul att träffa di Linda, med tanka på att du flydde utomlands under de dagar jag var hemma sist. Sedan har jag hört att gamla kompisen Jasmina skulle till Karlstad under veckan så jag ska väl kanske försöka att träffa henne oxå.

Hej på er!

2007-02-18
20:53:58

jag gjorde det! /S
Har precis satt den sista punkten i dokumentet som ska skickas till en gammal tutor jag hade förra året. Jag har nämligen äntligen tagit tag i en gammal komplettering som jag har haft efter mig ända sedan april förra året.

Nu gäller det bara att hålla tummarna för att den ska bli godkänd och jag ska få mitt kursbetyg...

Detta innebär att jag med största säkerhet hinner bli klar med min kursuppgift så att jag kan åka hem till karlstad redan onsdagförmiddag. Hade ju tänkt stanna i helgen och träffa Sofia, men hennes resa hit blev inställd på grund av olika orsaker.
 Jag har lite dåligt samvete då Tobias såg lite ledsen ut att behöva vara här själv... men det kan nog vara bra för honom att sakna mig lite. Han får väl passa på att ta hit sina kurskompisar. Sen har han lånat tre lååååånga krigsfilmer som jag inte har något intresse av att se.

Igår hade vi lite myskväll. Vi såg filmen "På andra sidan häcken", den var söt men jag tyckte inte den var jätterolig direkt... den går ju inte alls att jämföra med typ "Ice Age".

Imorgon ska jag vara så seriös att jag ska gå upp klockan 8 för att tvätta under förmiddagen. Måste ju dock erkänna att jag gör detta på grund av att det kanske kommer komma några och installera bredbandsuttag i lägenheten klockan 8 imorgon bitti, då vill man ju inte direkt ligga i sängen :P

Hej så länge!

2007-02-17
22:35:10

Åsa vill pussas /L
Åsa vill pussas

2007-02-17
13:42:41

Ledig vecka :D /S
Hej hej!
Nu har jag precis kommit hem efter att ha varit barnvakt i två timmar. Var länge sedan jag senast såg barnen, så det var ganska kul. Vi hade jättekul och gjorde snögubbar och snöhästar... var faktiskt superkul, var så länge sedan jag gjorde något sådant, och med 4 grader varmt ute så var det perfekt kramsnö!

Den kommande veckan är jag ledig :DDD Ska bli så skönt, ska dock se till att plugga då jag har en kursuppgift som ska vara klar strax i början på nästa vecka, samt en ett år gammal komplettering som jag äntligen ska se till att ta tag i. Nästa helg hade jag tänkt åka till Karlstad men som det känns just nu skjuter jag nog upp den hemresan till helgen därefter då kära exkombon Sofia förmodligen kommer till helgen. Förutom det så har Tobias snart tenta så han skulle nog behöva vara ifred den helgen och plugga.

Nu ska jag se lite Friends innan lunchen! har sett alla säsonger och är inne på den 10:e och sista... Tobias är lättad medan jag tycker det känns lite sorgligt.

Ha det fint!!

Ps. Idag har Sandra och Alexandra namnsdag :D Ds.

2007-02-16
13:39:24

www.interstil.se

       
      

På Interstil har de häftiga inrednngsprylar.

/Linda2007-02-16
13:15:01

En händelserik dag /L
NappIgår hade jag långdag på skolan. Först en lektion på förmiddagen om pedagogik och tidig lunch vid 11. Då hade de nyöppning av vad vi kallar "Vägvalet" hos oss så de bjöd på dricka, chips och snittar... jag var mätt innan jag börjat på min lunchlåda. Den delade jag iaf med 3 personer till slut.

Jag fick även reda på en hemlis igår! Kände mig lite hedrad. En vän till mig ska ha barn, men än är det väldigt tidigt men jag hoppas att allt går bra.
Blev lite avis... mamma är rädd för min barnlängtan men jag ska inte ha några än!
Hoppas Sandra får en snart =) hehe...
Så nu har min önskan blivit uppfylld, jag klagade på att det inte fanns några bebisar runt om mig och nu ska både Therese och denna vän (som du inte känner Sandra) ha barn! Jippi =)

På eftermiddagen hade vi 2 föreläsningar inför Polen resan, här kommer lite kortfattat vad jag fått höra!
Den första var en "politisk motståndare" som hamna i Aushwitch. Han var egentligen inte politisk aktiv men hade oturen så han fick den benämningen.
Han berättade om sina fasansfulla upplevelser på lägret. Tågturen till lägret skulle vanligtvis ta 9-10 timmar men de hade oturen att rälset hade blivit sprängt på flera ställen och resan tog 3 dagar! Utan varken mat eller vatten och de fanns gravida, barn och gamla i hans vagn. De stod så tätt att ingen kunde sitta heller. Redan första natten dog ett spädbarn, varpå SS-soldaterna slängde ut barnet ur vagnen bara så där...
Han berättade om att vakterna på Aushwitch var föredetta fångar som under fängelsetiden blivit homosexuella och detta drabbade småpojkarna på lägret.
Under slutet av hans tid på lägret hade de dåligt med mat och matransonen minskades. Människorna klarade oftast att gå de 5 km till arbetet och arbeta 9 timmar men när de skulle gå tillbaka dog de. Så folk låg döda överallt och man hann inte kremera alla vilket gjorde att de till slut var tvugna att gräva massgravar. 4 fångar fick arbeta, 2 stod uppe och slängde ner och 2 stod nere i gropen. De 2 där nere kräktes så mycket att SS till slut beordrade att man skulle byta efter 2 timmar. Kropparna hade börjat bli gröna och lukten var hemskt....
När han väl hamnade i Sverige fick han ligga på sjukhus i Stockholm i 2 år. De hade ingen läkaren som var lämplig för hans återhämtning, det fanns bara 1 och hon var i Danmark och dyr. När han efter 2 år skulle lämna sjukhuset sade läkaren där nej, de hade lyckats samla ihop pengar så hon kunde komma.
Han hade pratat öppet sen redan på 50-talet om sina upplevelser. När hans barnbarns lärare (årskurs 5) fick reda på detta övertalades han att komma och visa bilder i hans klass. Tidigare hade hans barnbarn, en flicka, kommit flera gånger i veckan men efter att han varit där hörde han inget ifrån henne på 2 veckor. Då skickade hon ett brev där hon skrev att hon var mycket ledsen att han hade behövt genomlida allt detta och hon skrev en jättefin dikt som han läste upp för oss. Då satt jag och Sandra och råböla... bara en försmak på resan som komma skall! =)

Den andra föreläsaren var en tysk soldat, han var i armen och alltså inte en SS.
Han berättade om när de slogs mot Ryssarna. De hade inte kläder nog på vintern så de fick klä sig med tidningar och hade de tur kunde de sno av någon död ryss. De hade problem med sina behov då anuset var blodigt. Man fick inte kapitulera för då blev man dödad av sina egna. En del sköt sig i handen eller armen för att få åka hem med till slut uppdagades detta också. Han berättade att på den ryska sidan var kvinnorna värst. De gick nämligen och drev fram sina egna män med gevär.
Han hamnade även i ett fångläger, där berättade han att köttmaskarna smakade som en delikatess. När de inte hade mat tog de en gång en katt och åt utan att tillaga den eftersom de inget hade att elda med.
Väl i Sverige träffade han på en Österrikare som även han hade varit med om hemskheter. Han hjälpte honom att få jobb och bostad. Nu började han själv att gråta. I Karlstad lyckades han med 5 kronor bygga upp ett urmakeri. Jag tyckte så synd om honom när han började snyfta, en söt liten gubbe på 85 år...

Fascinernade historier. Känns jobbigt att veta att dessa personer snart kommer att gå bort och att mina barn aldrig får träffa dem.
Det värsta är ju att dessa hemskheter ännu sker, och ingenting händer. Värt att tänka på.

Ha en trevlig helg!
Puss och kram
Linda
Grodor
En sån här vill jag ha!

2007-02-15
11:13:31

Ännu en kurs avklarad!
Japp, i torsdags (i förra veckan) fick jag ett stort brev på posten som innehöll min hemtenta... och guess what... JAG KLARADE DEN!!!!!! När jag lämnade in den kändes det halvbra, men efter att ha pratat med mina kurskamrater var jag 99,9% säker på att jag skulle få en fet komplettering... men så var alltså inte fallet! Detta innebär att jag nu avklarat 2 av mina 4 inriktningskurser, och hittills så har det gått bra även på den 3:e kursen.

Förra torsdagen åkte jag och min kära sambo Tobias hem till Karlstad för att hälsa på familj och vänner. Det var skönt men då vi kom redan på torsdagen och stannade fram till måndagkväll innebar det att jag satt hemma själv hela måndagen och fredagen då alla jobbade, och min svikarkompis Linda åkte till Norge!!!! :P
Det var i alla fall skönt att vara hemma. Fick lite roliga presenter av mamma och pappa som precis varit i Thailand, fick träffa min numer lite tjocka syster, och självklart pyssla om min numer kastrerade vovve.. Träffade även gamla klasskompisen Jonas för två filmkvällar Jag hann till och med åka en tripp till Sunne och hälsa på mormor, mostrar och kusiner, samt träffa min mosters nya vovve Åska. Dick tyckte det var superkul med en ny lekkompis, han tyckte det var så kul att han faktiskt skällde... låter kanske konstigt, men det är högst ovanligt att man hör ett skall komma ur hans strupe, särskilt i sälllskap med andra hundar då han är en riktig torris som inte brukar bemöda sig med att ens se åt en annan hund. Men den mhär svarta labradortjejen är alltså hans nya kärlek. Jag och min moster skämtade om att han kanske trodde att det var hennes sen en tid tillbaks, bortgångna labrador Labolina som återuppstått (hundar har ingen tidsuppfattning)! Men det kanske var att dumförklara honom lite väl mycket :p

Från och med imorgon till och med mån v.9 kommer jag inte ha några lektioner :D Detta pga av att barnen i Linköping har sportlov, så de som har barn ska kunna läsa in den här veckan och vara med sina barn. Vi barnlösa människor tänkte se till att bli av med en gammal komplettering jag har liggande, samt avklara en kursuppgift. Om så hinns med funderar jag även på en tripp hem till Karlstad. Är dock tveksam då jag fått veta att min föredetta kombo Sofia förmodligen kommer nästa helg. Annars funderar jag på att komma hem torsdag v. 9. Om inte det hinns med kommer jag nog inte kunna åka hem förrän till påsk.

Min budget ser väl kanske inte heller så ljus ut då det kom en massa räkningar denna månad; hyran, elräkning, samt tel och bredband. Tydligen betalar jag för kvartalet när det gäller bredband och telefonin så den räkningen var på ca 900kr. Men vi får väl leva lite snålt nästa månad med mycket havregrynsgröt och pasta. Ska även försöka att sitta lite barnvakt, för att det inte ska bli helt tomt på kontot.

Tobias börjar bli mer hemmastadd här i Linkan nu tror jag, fått lite kompisar. Så i helgen blir jag lämnad då han ska på spelkväll. Men det kan ju vara rätt skönt att vara själv också kanske.

Nu ska jag handla lite innan det är dags att åka tillbaks till skolan igen :(

See U!

2007-02-14
15:40:00

Sagt om kärlek /L
54542-344Män vill alltid vara kvinnans första kärlek - kvinnor tycker om att vara mannens sista romans. Oscar Wilde

Man måste kyssa en himla massa grodor innan man hittar en prins. Mae West

Kärlek vid första ögonkastet är den mest utbredda ögonsjukdomen. Gino Cervi

Kärleken är delad egoism. Madame de Stael

Kärleken är alltid ursäktad för vad den åstadkommer, blott och bart på grund av
att den är kärlek. Lope de Vega54542-342

Känslor behöver motstånd. När man gifter sig av kärlek ska åtminstone föräldrarna vara emot det.
Hermann Bahr

Jaga efter kärlek och den flyr för dig. Undfly kärleken och den skall förfölja dig. Engelskt ordspråk

En kyss är ett vackert knep som naturen skapat för att hejda talet när ord blir överflödiga. Ingrid Bergman

Det enda vi aldrig får nog av är kärleken. Och det enda vi aldrig ger nog av är kärleken. Henry Miller

Den första kärleken är som den första snön: man ser spåren tydligt. Suzanne Doucet


Den kärlek som har uppstått plötsligt tar den längsta tiden att bota. Jean de la Bruyere


Amor är en dålig skytt. Han träffar som regel inte alls den han siktat på. George Farquar


Att inte ha blivit älskad är otur, att inte kunna älska är en olycka. Albert Camus

54542-343

2007-02-14
15:23:21

Happy Valenine´s day! /L
Happy Valenine´s day! /L

2007-02-14
00:47:45

Re-re-red hot chili peppers /L

http://www.aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789,999418,00.html

Missat detta Sandra eller helt enkelt skitit i att tala om för mig att CHAD gjorde en intervju med Aftonbladet när de var här va! I hope not!


2007-02-14
00:34:21

Inte lätt att vara liten /L
Glömde förresten en sak...
I lördags så tittade min syster allvarligt på mig och frågade om det var 2007 i Sverige också?

2007-02-14
00:32:05

www.mooroo.com /L
www.mooroo.com
Jag älskar väskor... ehh... =D

www.mooroo.com har det många söta och väldigt fina smycken och scarves!
Check it out!

2007-02-14
00:24:11

Hemma igen! /L
ÅsaJag har fått mig en ytterligare erfaranhet i kategorin "gör inte".
I söndags skulle jag fixa biljett hem till måndagen. Ja, jag var inte väl planerad, Sandra, för de hade stängt biljettförsäljningen i Karlstad när jag skulle köpa.
I alla fall så kunde man inte boka via internet för buss och telefonen svarade de inte i, varken i Sverige eller Norge så då satsa jag på tåg.
Jag bokade en biljett på SJ och pappa betala (Internet). När jag skrivit ut kvittot så upptäckte jag att de inte har några biljettautomater för SJ i Norge vilket resulterade i att jag lät återköpa biljetten igen. Pappa fick inte sina pengar tillbaka heller. Då kollde vi in vad tåget för Norska bolaget skulle kosta och det var huuuuur krångligt som helst, men till slut såg vi att bara bokningsavgiften var 100 kronor! Shit.
Efter mycket letande såg pappa ytterligare en gång på kvittot vi skrivit ut för SJ så stod det att man kunde hämta ut på biljettautomaten, då fanns det alltså en möjlighet att man inte behövde, för trots allt måste det ju gå att köpa SJ biljett i Oslo?!?
Pappa envisades/övertalade mig att jag på morgonen skulle gå till biljettkassan och fråga efter SJ automat eftersom kvittot jag skrivit ut inte skulle vara giltigt som färdbiljett. Han menade på att det trots allt sker teknikfel och att jag skulle hävda att jag minsann betalat biljetten och inte begärt återköp...
Ja, ni känner ju mig, sånt är inte min starka sida....

Klockan 4 på morgonen väcktes jag, och klockan 5 var vi på väg till Oslo.
Väl i kassan sa hon att jag helt enkelt fick visa upp mitt kvitto eftersom de inget annat kunde göra. Okej tänkte jag, jag har ju kvitto på att jag "betalat".
Väl på tåget var jag skiiitnervös för att bli avslängd och skickade upprepade sms till min pappa där jag beskrev min ångest. Jag är för ärlig för sånna fulspel.
Efter ca 1,5 timme! och något svettig så kom konduktörn. Han såg inte glad ut när han fick min lilla beskrivning på mitt problem, men jag var tydligen inte den första. DÅ!
Tog han bokningsnummret på kvittot och sa att han skulle kolla upp det och komma tillbaka.....!!!!!!!!!
Jag visste ju att det inte var giltigt så de kommande timmarna satt jag som på nålar i mitt säte och varje gång jag hörde nån komma värkte min mage och jag ville bara spy. "Skynda, skynda" snurra i mitt huvud, jag ville bara att tåget skulle vara framme. När vi väl var i Arvika kunde jag börja slappna av för då visste jag ju att blir jag avslängd kan jag åtminstonde ta bussen hem!
Väl framme i Karlstad hade han fortfarande inte kommit och när jag såg en polisbil stå vid tågstation var jag övertygad om att de var mig de var ute efter... jag småsprang bort så fort jag kunde ifrån stationen medveten om att jag lärt mig en läxa.... planera resan i tid och låt dig inte styras av snålheten!
Never ever again!

God natt
Linda

2007-02-10
23:37:05

Norway!
Just nu befinner jag mig utanfør EU:s grænser, ænda till Norge!
Åkte i torsdags kvæll med buss. Lite lætt rædd faktsikt, eftersom væglaget inte var det bæsta.
Vægen var avstængd 3 gånger! Så bussen var en timme sen nær jag væl var framme i Oslo. Natten bodde pappa och jag på hotell. Fredag morgon fick jag en fantastisk frukost. Det fanns allt från bacon, omelett till jordgubbar. Smaskens.
Idag har vi (barnen, pappa och jag) varit på stan och kollat lite, sedan åkte barnen skridskor och de har blivit riktigt bra. Jag stod mest och frøs men det var skønt væder och en brasa var på så det var riktigt mysigt.
Pappa ær på 40-års fest så ikvæll jag varit ensam med mina syskon. Vi lyckades smælla i oss tre paket kræftor på en timme. Før att vara 6 och 8 år så æter de vældigt bra, iaf nær det gæller kræftor.
Tvillingarna fick lægga sig efteråt, jag och Nina har haft lite mysigt sjælva.
Jag introduserade www.stardoll.com till dem, så nu bråkar de om vem som ska få sitta och leka, BIG mistake.
På måndag åker jag hem igen, førhoppningsvis kommer jag hem i tid!
Ha en fortsatt trevlig helg.

Puss och kram
Linda

2007-02-06
19:24:48

HA! Tror jag icke! /L
HA! Tror jag icke! /L

2007-02-06
19:21:04

Crazy love /L
Crazy love /LI artikeln http://www.expressen.se/index.jsp?a=865902 kan man läsa om det osannolika "kärleks"- förhållandet mellan Burt Pugach och Linda.
De träffades när hon var 20 år och blev tillsammans trots att han var gift.
Efter ett tag fick hon nog och lämnade honom men han var besatt. Detta resulterade i att Linda en dag fick lut över sig och blev till slut blind. Burt hamnade 30 år i fängelse men benådades efter 14 år. Då passade han på att fria till Linda i tv (han var nu skiljd). Hon svarade ja pga av vad en spåkärring sagt. Idag har de varit gifta i 33 år.
Filmen om deras "kärlek" heter Crazy love och den måste jag se. Jag blev chockad av att bara läsa om dessa, ska bli intressant att se den.
Kan man verkligen älska någon som gör så?

Glöm inte att se säsongsavslutningen av Greys anatomy ikväll!

Puss och kram
Linda

2007-02-04
16:15:08

Söndag eftermiddag. /S
Och så var ännu en vecka över. Den här helgen har varit riktigt skön, eller hela veckan har varit rätt så bra! Plugget har gått riktigt toppen hela veckan och jag har fått mycket gjort. På fredagen var jag på praktik och efter det blev det en snabbisrunda på stan när man ändå var där. På kvällen såg vi som tidigare nämnt nya Bond-filmen och hade det allmänt mysigt. Lördagen åkte vi ner på stan och shoppade lite småsaker bland annat köpte jag ett fotoalbum så jag kan ta tag i alla mina foton snart. Blev även lite inhandlat på Systemet då Josefin, Ludvig och David skulle komma på kvällen, en lugn kväll med mycket skitsnack och lite vin. Då jag inte gillar vin passade jag på att istället inhandla likör. Väl hemma igen gjorde jag lite käk innan vi städade lägenheten inför besöket.

Kvällen var riktigt trevlig, det blev som sagt vin, drinkar och likör och en massa skitsnack! Men trevligt var det :) Fick en flaska vitt vin i inflyttningspresent som står och väntar på eventuella besökare.
Då vi alla skulle upp och plugga idag sa vi tack och hej vid midnatt.

Idag har vi tagit det lugnt då det blev lite fler drinkar än nödvändigt kanske. Vi har i alla fall varit duktiga och varit iväg med all gammal reklam och alla glasflaskor, samt gått en liten promenad i solen. Sedan har jag faktiskt pluggat lite, har skrivit lite på en kursuppgift och nu ska jag försöka läsa lite kurslitteratur.

En skön helg är över och jag ser fram emot kommande vecka då vi åker hem till Karlstad i ett par dagar!

2007-02-03
16:42:28

Nu var det klippt! /L
Nu var det klippt! /LDen här veckan har jag gått som i en dvala eller något. Jag har inte fått något gjort. Det här temaarbetet jag ska göra har gjort något mot mina nerver och jag får inte tummen ur r*ven att göra något. Jag har även haft ont i huvudet i 3 dagar i sträck vilket har bidraget en hel del till mitt inte-göra humör.

I torsdag fick jag äntligen bli klippt! Jag gav min frisör Laila fria händer vilket resulterade till att jag nu är korthårig. Det känns väldigt ovant men skönt. Vad lätt det är att tvätta och blåsa håret nu! Jag är faktiskt nöjd, det var väl dags att bli av med det slitna... När jag kom hem så tittade Jason på mig lite halvt motbjudande och konstaterade att han tyckte bättre om mitt långa hår! Idag fick jag äntligen höra att frisyren är fin nu när jag hade gjort iordning den.
Huvudsaken är att jag trivs!

Snart kommer Jason vän Vincent, det blir gamecube som gäller. Han är lite av vår expert på Super Mario =D Ja, här kommer vi sitta, vi är bara mellan 20-28 år som en lördag sitter och spelar Super Mario men va fasiken, vi har barnasinnet kvar!

Nej, Sandra, jag tappade kraftigt lusten med träning när du åkte hem! Jag har bara gått... inte joggat.... =/
Ha det trevligt på partykvällen!

Puss och kram
Linda

2007-02-03
00:07:25

Fredagkväll. /S
Och så var ännu en "arbetsvecka" över.... Måste säga att jag är ganska stolt över mig själv då jag lyckats hålla mitt eget-planerade lässchema hela veckan, det är dock tveksamt om det verkligen kommer bli så mycket plugg i helgen...
 Idag har jag varit på praktik, som vanligt var det en plåga att behöva gå upp så tidigt... Det som gjorde det än mer plågsamt var att jag nu har en sambo som ligger kvar och snusar och sover när man själv måste gå upp! Dagen gick fort då barnen slutade redan klockan 12, och själv fick jag gå strax efter vid 13.00. Jag ska tillbaks den 14/2 och då ska jag även medverka på ett utvecklingssamtal med ett av mina fallstudiebarn. Jag blev lite nervös då mentorn vill att jag ska säga något om hur jag tycker att eleven utvecklats då jag följt dennes skriftspråkliga och matematiska utveckling. Men jag har egentligen inget att säga direkt då jag inte börjat analysera materialet... men jag får väl försöka att komma på några visa ord att säga....hrm...

Efter det blev det en runda på stan, var på jakt efter lite skålar till snacks och såser och liknande, mina blev nämligen snodda i flytten!  Jag fann dock inga jag gillade ( ja jag kanske var LITE kräsen!) Jag hittade 4 st fina blåvita i olika mönster men de var lite för små för det ändamål jag tänkt mig.

Kvällen har varit underbart slö.... eller ja... vi var faktiskt duktiga och tvättade, men förutom det vräkte vi även i oss varsin pizza + varsin chokladkaka. Vi såg även nya Bond-filmen. Jag tyckte att den var sådär... lite rörigt, men visst... det fanns ju ögongodis :P Det tog dock ett tag att vänja sig vid Daniel Craig som Bond, han har ju nästan ett litet ondsint utseende... men som sagt... ögongodis... för han hade tränat för rollen :D Så filmen föll både mig och Tobias i smaken, dock för helt olika aneldningar.

Imorgon blir det nog ännu en runda på stan, sen blir det hem och städa då det kommer lite kompisar på kvällen. Tanken var ju att vi skulle ut, men då de skulle upp och plugga på söndagen blir det en lugn kväll hos oss med lite vin och snacks (dock nyttigt med vindruvor :P).

Jag har ju glömt att fråga dig Linda hur det går att nå dina nya mål angående din hälsa? För du har väl kommit igång?? JAg måste dock erkänna att mitt nyårslöfte om att springa 2 dagar/v fram t.o.m. juni enbart har uppfyllts till 50%, jag har nämligen bara varit ute 1ggr/v hittills.
Idag fick jag dock en tydlig pik som sa att jag är tvungen att hålla mitt löfte. När jag stod i kapprummet på praktiken och hjälpte några flickor att klä på sig ytterkläderna så frågade en av flickorna om jag skulle ha barn!! SMÅ SKITUNGAR!! Jag svarade så lugnt och oberört jag kunde att jag någon gång skulle ha det, och då frågade hon NÄR?? Min tolkning var att hon trodde jag var med barn och undrade vilken månad bebisen kommer. Tobbe försökte dock trösta mig med att hon nog bara undrade om jag någon gång skulle skaffa barn (under min livstid).... tack darling... bra försök, men jag är inte övertygad!

Nu ska jag försöka nanna medan min kära sambo ser på Band of brothers. Natti natt på er!