Hakuna Matata

2012-10-29
17:45:47

Djupandning /S
Den senaste tiden har det varit mycket som snurrat runt mig och jag känner mig lite lätt uppskruvad samtidigt som jag är helt tömd på energi...
 
Det har varit flyttpackning, renovering, flytt, flyttstädning och alla de sakerna har skett under tidspress. Nu är vi äntligen inne i huset men då återstår ju den där lilla biten med att få var sak till sin plats. jag brukar alltid ha superkoll på hur jag vill ha det när jag flyttar till ett nytt ställe, men för första gången så har jag absolut ingen aning, jag vet inte var jag vill ha möblerna och jag vet inte var jag vill ha lamporna. Det gör ju att allt tar ännu lite längre tid, och att leva i ett flyttkaos, tja... det är en stress i sig.
 
Förutom det är det lite personliga tankar som snurrar, en intensiv tid på jobbet där jag också känner att jag halkar efter med alla utvecklingssamtal som ska hållas och som jag inte ens hunnit börja fundera över.
 
Just nu försöker jag därför bara komma ner i varv, för det spelar ingen roll hur mycket jag vilar (något jag GÖR mycket) så känner jag den där inre stressen bubbla inom mig.
 
Men jag ska inte klaga - jag har ett fast jobb och vi har efter en längre tids sökande och ännu längre tids drömmande, äntligen fått vårt hus! Men ändå, just nu är det lite jobbigt bara...

2012-10-28
01:24:00

Att bli chockad /L

Idag ringde min mor mitt i middagen och sa att hon skulle lägga ut en bild på Facebook som hon ville att jag skulle se. Tänkte mest att det handlade om något hon köpt, som det brukar vara. Men istället är det en bild på henne och sambon med texten om att de idag blivit man och hustru. Gissa om chock.

Tydligen hade de planerat denna hemlis i tre veckor utan att yttra något till någon. Min kära bror och mormor fick lyckan att delta.
Mina känslor var/är blandade. Jag visste att detta var vad mamma ville och jag visste att tanken fanns där så jag är jätteglad för deras skull men en bit av mig är så otroligt besviken att jag inte fick veta någonting. En väldigt stor bit faktiskt. Jag förstår inte varför hon inte ville ha med mig? Jag har aldrig känt mig så utanför min egen familj som jag gör idag. Jag hade förmodligen inte kommit nu för Lilleman är sjuk men jag hade ändå fått vetat. Men när det bara har varit vi tre i alla år så är jag den enda som inte får veta så känns det i hjärtat. Istället får jag reda på det på Facebook samtidigt som alla andra. Jag trodde aldrig mamma skulle göra så mot mig och jag trodde bättre om vår relation.

Lusten att flytta till Sverige för att vara nära släkt och vänner är som bortblåst. Varför ska jag ens försöka?
Jag ska försöka komma över det här men jag är så jäkla besviken på att bli bortvald och känna mig så otroligt oviktig att det gör ont i hjärtat.
Jag förstår inte...

Jag försökte dölja min besvikelse under telefonsamtalet men min mor hörde nog tyvärr. Känns ju jäkligt kul att vara rena glädjedödaren vid bröllopsnyheter men det valde hon själv. Nu ska jag slicka såren. Bädda in den djupt som jag brukar och gå vidare. Gjort är gjort.

God natt


2012-10-26
13:43:57

1 vecka i huset /S
Imorgon är det en vecka sedan vi flyttade in i huset och allt känns fortfarande toppenbra!
 
Det som vi lärt oss är att man ska verkligen ska tänka efter, och studera allt i minsta detalj, för huset som vi tycket var "helt okej" "inget måste att renovera gör bara det man vill byta färg på".... Tja... det stämde väl inte riktigt. När huset väl blev tomt inser man ju att den där TVn, den hängde ju inte i luften utan den var ju uppskruvad och det lämnar hål, likaså med alla hyllor och annat... För när huset väl var tomt hade vi ett vardagsrum med 32 stora plugghål utspridda på 4 väggar och de fyra sovrummen var lika pepprade de med skruvhål.
 
Sen kommer man till biten att "renovering drar med sig mer renovering"... Vi är stolta över att ha hunnit måla tre rum innan inflytt, men nu när man har de där fräscha väggarna och taken, så ser man plötsligt hur gula elementen ser ut... och dörrkarmarna... och lampknapparna... Och de där fula beiga dörrarna, de blev om möjligt ännu fulare när väggarna blev ljusare och kontrasten mellan vägg och dörrfärg ökade...
 
Vi ångrar verkligen inte att vi köpte det här huset men man inser ju helt plötsligt vad mycket jobb man har framför sig och att inget man gör är gratis i varken tid eller pengar.
 
Under veckan som gått har vi nästan helt fokuserat på att städa klart i lägenheten, och igår blev det klart efter mycket slit (från Ts sida), och det känns jätteskönt att ha helgen fri för roligheter och att få komma i ordning i huset.
 
Nu är det dags att bege sig tillbaka till jobbet, har bara varit hemma på rast för att låta Pepsi lätta trycket på blåsan :)
 
Ha en skön fredag!!!!

2012-10-21
18:20:48

Första dygnet i huset /S
Nu är det söndag kväll och vi har bott i vårt hus på riktigt i ett dygn ungefär.
Under lördagen, vår flyttdag, öste regnet ner från morgon till kväll vilket gjorde allt lite jobbigare, men allt som allt gick flytten faktiskt bra. Det blev tre vändor med lastbilen och det var bra tempo på flyttfolket. Jag själv hade ont i ryggen och fick nöja mig med att bära lättare saker och dirigera vad som skulle ställas vart. När klockan var 15 var det äntligen klart och vi kunde pusta ut allihop och avnjuta god pizza. Strax därefter begav sig folk hem, och T åkte till lägenheten för att få med sig lite småsaker hem som blivit kvar.
 
Själv kände jag mig så himla nöjd men samtidigt så trött när man ser lådor och kartonger från golv till tak, golv- och dörrlister som saknas i väntan på att bli målade och ett kök som ser ett som ett bombnedslag. Bara tanken på allt som man måste ta tag i gör mig alldeles matt. Därför var det skönt när vi istället bjöd in mina systrar med familjer på kvällen för att bara ha det mysigt istället, vår första kväll i huset. Vi åt mat (pizza igen för att laga mat i vårt kökt gick inte), satt och pratade medan barnen lekte och tittade på film. Det blev också premiäreldning i vår underbara kamin som jag är helförälskad i. Just nu sitter jag i fotöljen med fötterna mot kaminen och bara njuter av värmen och sprakandet. Om en liten stund är det dags att åtminstone försöka få ordning i klädkammare för just nu är alla kläder nerpackade i väskor som står högt och lågt. Innan den här dagen är slut ska vi också försöka att få lite ordning i köket!
 
Imorgon väntar en heldag med jobb, men på tisdag har jag faktiskt tagit ledigt då jag känner mig riktigt sliten efter den här flytten och all renovering, det har varit två intensiva veckor, så på tisdag ska vi åka och börja städa i lägenheten i lugn och ro så att vi ska slippa ännu en vecka med jobb som följs av hemmajobb. Vi har bestämt oss för att inte stressa fram något i huset utan det får helt enkelt ta lite tid innan allt är på plats, bättre att göra rätt från början än att göra massa hål i de nyspacklade och nymålade väggarna som i slutändan inte är genomtänkta.
 
Trots det massiva arbete som återstår så känns allt så himla bra, det känns rätt! Huset känns rätt, området känns mysigt, och något som gör mig varm i hjärtat är att se att Pepsi redan känns avslappnad. Under veckan ska vi sätta upp staket på den sida av tomten där det är häck så att Pepsi kan få ströva fritt i trädgården utan att vi behöver oroa oss vilket känns skönt, särskilt på helgerna när man kanske inte vill stressa ut på en promenad utan vill äta långfrukost.
 
Nu ska jag njuta några minuter till innan det är dags att jobba lite, för av den varan har det inte blivit så mycket idag, då vi tog lång sovmorgon som följdes av en promenad, som följdes av en liten runda i affärerna för att köpa det som saknades, och slutligen 90års kalas för att fira Ts farfar.
 
 

2012-10-20
21:14:29

Det är lördagkväll och här sitter jag i min ensamhet...

Tre dagar har gått utan Åsa. Jag får många uppdateringar om hur det går med henne. De verkar vara seriösa och tycker mycket om henne. Idag hade de steriliserat hennes tandborste... Det har aldrig jag gjort men det kanske ni andra hundägare gör? ;) Hon får långa promenader, slipper vara ensam hemma och bor granne med en Jack Russell-grabb så hon får social stimulans. Det är sjukt tomt här men tack vare bilder/videos så får jag se vad hon gör vilket gör att det känns lättare. Jag har många stunder då det slår mig att hon inte är henne som ex när man tappar mat på golvet... Vad skönt det var att ha en självgående dammsugare i förbindelse med lillemans måltider! Men idag när vi vaknade till spöregn ute så var det helt underbart att slippa att gå ut, vi gjorde det visserligen ändå när Lilleman skulle sova. Strosade i butiker och tog en fika på ett café. Utan att få dåligt samvete eller stressa för att Åsa väntade hemma. Mycket måste-känsla har försvunnit i vardagen.

Jag har ett riktigt Sverige-behov nu men vi har så mycket inplanerat hela tiden. Tänkte komma nästa helg men då gick J en stor beställning på jobbet och måste jobba. Helgen efter ska jag på kurs i Oslo. Jag vet inte hur och när men jag måste ju över och se bästa vännen som flyttat till villa... Dessutom är det snart dags för Twilight premiär!

Ikväll är J på fest och Lilleman sover. Det är ingenting på teven och jag har ingen internet. Gissa om jag är rastlös! Kanske ska lägga mig med Fifty shades och läsa mina favoritdelar. Jag har nog tagit mig igenom triologin fyra-fem gånger nu. Tröttnar gör jag inte heller. Såg att en del av de större bloggarna läst den och vilka kommentarer de fick, verkar som att man antingen älskar eller hatar den?

XoXo


2012-10-17
19:37:55

Intensivt!! /S
Just nu är det riktigt intensiva dagar....
 
Först är det jobb hela dagen, sedan kasta sig in i bilen och åka mot huset för att sätta igång med målningsarbetet!
Husaffären blev helt färdig i måndags och vi åkte dit direkt när allt var klart på banken. Det var helt underbart skönt att få sätta nyckeln i dörren och kliva in i vårt nya hem. Efter att T bjudit mig på tidig lunch skjutade jag tillbaka honom till jobbet och själv åkte jag mot huset för att förbereda för målande, och sedan dess har vi hållit igång och vi har härligt nog hunnit med MASSOR!!
 
Vi har målat takat i vardagsrum, hall, stora sovrummet och köket, vi har förvandlat det hemska, mörka vardagsrummet från gult, till en ljus grå färg med liiiiiiite inslag av lila, Vi har hunnit måla första omgången av två i köket och förvandlat väggarna till vita med en blågrön fondvägg istället för beige med chilifrukter och en bård med brödlimpor och morötter, och vi har hunnit spackla alla hål i stora sovrummet och hallen där vi också plockat bort alla lister för att kunna måla vitt. Det låter kanske inte så mycket men då vi jobbat kvällar enbart förutom idag då T, hans pappa och min pappa tog ledigt för att jobba hela dagen...
 
Imorgon ska köket färdigställas och jag hoppas vi hinner måla hallen minst en gång för sedan måste vi ju även hinna med städning innan stora flyttlasset går på lördag!! Sovrummet ska tapetseras men då vi inte haft tid att välja ut tapeter och det inte finns tid kvar till att tapetsera så får det vänta trots att vi redan spacklat väggarna, men det kommer att göras inom en 2 veckors period, och då är det skönt att ha grovjobbet gjort.
 
Önskar att jag hade lite bilder men det har helt enkelt inte funnits tid. Vi har i alla fall försökt att dokumentera lite "före-bilder", men det får vi ta en annan gång. Nu ska jag se på Hart of Dixie och sen ska jag banne mig sova :p
 
 

2012-10-17
18:47:31

Hejdå Åsa

Idag blev Åsa hämtad av sina nya ägare. De kändes verkligen rätt och jag tror hon får det mycket bättre. Men samtidigt gör det ont och saknaden är enorm. Just nu vill jag lägga mig under täcket och böla. Min älskade Åsa.


2012-10-14
19:44:09

Att förlora en vän /L
I helgen tog jag det slutgiltiga steget mot att låta Åsa hitta ett nytt hem.
Jag har frågat runt ett tag nu men ingen vi känner är intresserade.
Så igår kväll la jag ut en annons på en norsk sida och nu har vi fått in flera mail från folk som är intresserade.
Det allra första mailet var ett par med vuxna barn där mannen nyligen förtidspensionerats och behövde sällskap på sina promenader. Jag har bett dem höra av sig så får vi se hur kemin stämmer med Åsa.
Jag är så trött på att ha dåligt samvete men vi hinner/orkar inte ge henne det hon behöver.
Känns väldigt själviskt att ha henne när det är uppenbart att hon önskar mer än vad hon har nu stackaren.
Det känns riktigt hårt i hjärtat då vi är och alltid har varit så fästa vid varandra hon och jag....
Jag känner att jag sviker henne så enormt och jag önskar verkligen jag bara kunde ge henne det hon förtjänar!
Min underbara vovve.
 

2012-10-12
12:58:54

Solen skiner och himlen är blå /S
Igår var en riktigt dålig dag... T låg däckad hela dagen med migrän för första gången i sitt liv och jag med min rygg. Till slut fick jag ringa kära svärmor för att tigga till oss lite hjälp i form av promenadsällskap till stackars vovven, och som tur var kom hon en stund senare och tog med honom på en lite längre promenad....
 
Men det var igår!
Idag vaknade jag och kände knappt något alls i ryggen och T kände inget av gårdagens hemska huvudvärk så idag får väl bli en återställningsdag för oss! Vi har hunnit med en promenad i solen vilket hjälpte det lilla onda som fortfarande kändes i ryggen, så nu känner jag i stort sett inget alls. Jag tänker dock fortsätta att undvika några tunga lyft under de kommande dagarna.
 
Det känns riktigt bra i alla fall att vi är pigga inför helgen då vi förhoppningsvis kan ha energi till att packa ner det sista i lägenheten så vi är redo att ta tag i målningsarbetet i huset på måndag när vi äntligen gör klart det sista med husköpet.
Förutom tråkigt packande blir det nog en bra helg. Lite hemmamys ikväll förmodligen, barnkalas imorgon för min söta systerson som blir två år, lite härliga nyheter som vi ska dela med oss av, lite mys i sommarstugan med Ts familj och slutligen inhandla färg och annat som behövs till på måndag :)
 
Ha en riktigt bra helg!!!!

2012-10-12
07:21:12

Trött

På bussen på väg till jobbet. Obeskrivligt trött. Personalmöte igår och J som kom hem 4 i natt efter festande... !! Då har jag alltid svårt att sova. Hörs


2012-10-11
15:36:48

Sällskap /S
Vet inte om jag ska skratta eller gråta, men idag är min andra dag hemma och jag fick idag sällskap av min kära sambo som är risig av sin förkylning. Som sagt uuuuuuuuruuuuuusel timing!!
 
Jag har i alla fall sjukanmält mig även imorgon då jag hade en lång dag imorgon på jobbet och ryggen inte känns bra idag heller. Efter en promenad imorse känns det i alla fall som att jag blev lite mjukare så jag får väl ta en promenad till senare idag för att se om den förbättringen kan hålla i sig.
 
Ska man se positivt på det hela så är det väl att det är kanonväder ute idag vilket gör det lite lättare att ta sig ut på promenad. Annars kan man ju tänka sig att vovven skulle dra ut mig men då vår kille drar en del i kopplet ibland så vågar jag mig inte riktigt ut med honom då jag är rädd att han ska göra ett ryck i kopplet som förvärrar problemet...
 
Nu blir det i alla fall inget jobb för min del förrän tidigast tisdag då jag tagit ledigt måndag när huset blir vårt. Det känns riktigt bra att få så många dagar på sig att låta ryggen vila och återgå till det normala!
 
 

2012-10-10
12:28:58

Ibland har man svaret rakt framför näsan på sig själv /S
Efter att jag skrev mitt inlägg igår så kändes det så tydligt....
 
Därför blev det imorse ett samtal till jobbet - för att gå och jobba i en småbarnsgrupp med en ond rygg är riktigt korkat, och att dessutom gå och göra det när man är halvkrasslig är ännu mer korkat.
 
Det jobbiga med att vara hemma med en ond rygg är ju att man mår okej i övrigt vilket gör att man ganska snabbt tröttnar på att vara hemma och vila, samtidigt som det känns lite förbjudet att gå ut när man är sjukanmäld på jobbet. Att bara ligga och lata sig är inte heller ett alternativ med den ond rygg, istället rekommenderade sjuksköterskan jag sjukanmälde mig till att ha en aktiv vila med flera korta och lugna promenader, och att undvika lyft och vridningar av ryggen - passar ju bra när man har en hel lägenhet att packa ner i kartonger :p
 
En annan jobbig grej är att jag alltid har unnat mig massa gott när jag varit hemma och vart sjuk men nu har jag ju mitt lilla godisförbud som gått riktigt bra, men hjälp vad jag är godissugen just nu!!!!
 
Nu ska jag snart åka iväg och handla hem lite mat, så det är väl bara att hålla tummarna för att inget "förbjudet" slinker med ner i korgen :P

2012-10-09
18:36:38

Det känns lite som ett dåligt skämt... /S
...vecka 4 med sjuka/vabbande kollegor...
 
...min rygg har gått i strejk och vissa rörelser gör riiiiktigt ont - inte så kul när man i princip jobbar med enbart små barn...
 
...PANG sa det så var jag sjuk med feberkänningar, hosta, andfåddhet och värkande huvud....
 
... det är 6 dagar kvar tills huset är vårt och intensivrenoveringen börjar vilket betyder att vi har 5 dagar på oss att packa så mycket vi bara hinner....
 
...det är 10 dagar kvar tills stora flyttlasset går mot huset...
 
 
...så nej, jag har inte så mycket kul att skriva just nu då jag bara skulle beklagat mig över ovanstående punkter mera ingående! Jobbigt är det men samtidigt underbart att känna att man snart, snart, snart är husägare på riktigt!
 
Just idag tänker jag inte göra något alls mer än att slappa i Tv-soffan. Jag gjorde förvisso inget igår heller då jag däckade på sängen totalt efter jobbet, medan stackars T kämpar med packandet...
 

2012-10-07
20:15:01

Till den nyblivne föräldern /L
När jag väntade lilleman beställde jag alla gratispaket jag kunde få ;)
Många företag erbjuder gratisprodukter till nya föräldrar. Det finns mängder av produkter till bebisen och många lika dåliga som bra. Därför är det ju jättebra när du kan få prova dig fram till vad du tycker om!
Jag fick allt från body till nappar och blöjor. Alla små flaskor av krämer etc passar jättebra i skötväskan!
 
Babybox
Apoteksgruppen
Liberoklubben - Startpaket som de flesta förlossningsavdelningar delar ut.
Allt för föräldrar
Kronan
Goboken
 
 

2012-10-07
15:24:00

Sämsta timingen /S
Vi hade som sagt en perfekt lördag...
 
...men min söndag, njaaaaa!
Vaknade upp pigg men jag hann i stort sett bara komma upp och äta frukost innan all energi rann av mig helt. Efter att ha gått ner till tvättstugan och tillbaka upp, var jag tvungen att lägga mig på sängen att vila för jag var helt slut. Kände mig varm och lite halvt yr, och slemhostan som jag haft under några dagar hade blivit ännu lite jobbigare. Med andra ord känns det som att en rejäl förkylning med kanske en stänk av feber infunnit sig i kroppen.
Att bli sjuk just nu måste vara den absolut sämsta timingen i mitt liv hittils, då det är under den här veckan som vi ska försöka packa ner allt inför flytten, för veckan därefter kommer vi spendera varenda ledig liten minut i huset till att måla tak och väggar i kök(,hall?) och vardagsrum så att allt är klart innan stora flyttlasset går lördag morgon den 20/10!
 
Jag försöker dock ignorera sjukdomskänslan och istället få lite gjort här hemma, för imorgon är det bara en vecka kvar tills vi får vårt hus och vi ska dra igång våra små renoveringsprojekt!!
Idag har vi därför tvättat sofföverdraget och Pepsis bädd och filtar, vi har båda två tagit tag i projektet att rensa garderoben. Precis som vid förra flytten för lite mer än ett år sedan, har jag lyckats fylla en stor sopsäck med kläder som antingen är för små (inse, du kommer inte komma i dem den närmaste tiden!!), urtvättade eller helt enkelt är köp som du inte för ditt liv kan förstå att du gjorde då de sitter allt annat än smickrande! Det känns alltid lite jobbigt att rensa ur kläder man tycker är fina men som inte passar längre, då det känns lite som att ge upp - men samtidigt kan man ju inte ha en halv garderob full med kläder som man hoppas att man ska komma i en dag - den dagen får jag helt enkelt investera i nya kläder!!
 
Nu blir det vila ett par timmar innan vi ska åka upp till syster yster som bjuder på svampsoppa av svamp som min älskling plockade igår under besöket hos mormor. Sen får det bli en tidig kväll då det är min tur att öppna imorgon!
 
Imorgon ska vi förresten åka till vårt hus för en städbesiktning, det blir sista besöket i huset - nästa gång vi kliver in genom dörren kommer bli om en vecka då vi själva får sätta nyckeln i dörren :)

2012-10-07
15:12:59

Fina höstdagar /S
Den här helgen har verkligen hösten visat sin allra bästa sida med klarblå himmel och löven som skiftar i alla möjliga färger. Igår gick vi upp tidigt för att åka uppåt i värmland och spendera dagen hos min mormor på landet, och det blev precis en sån bra dag som jag hade tänkt mig. En dag som påminde om alla härliga dagar från barndomen som spenderades i mormors stora hus med mostrar, kusiner och systrar som alla kom samtidigt - det där härliga kaoset med alla nära och kära närvarande, hur alla rusar ut och sätter sig i den stora trappan och njuter av solen under några timmar, hur mormor bjuder på mat och alla trängs runt ett och samma bord, alla fikastunder som man tvingas på så när det väl är dags att åka hem känns det som att det sprutar mat ur öronen...
 
Det var som sagt perfekt väder, den härliga utsikten från mormors stora hus, solen som värmer, mormors matlagning, att se mina syskonbarn njuta av den totala friheten på landet som de aldrig får uppleva i stan och som jag själv haft privilegiet att få avnjuta som barn, ljudet av fåren som bräker, Pepsi som njuter av att få gå fritt och att få lite sällskap av mosters labrador, samtidigt som det smyger sig på en sorgsen känsla över att det kanske börjar närma sig slutet för sådana underbara dagar på mormors gård, för jag är ju inte ensam om att bli äldre. Min mormor mår jättebra men hon blir ju äldre precis som oss andra. Men det enda man kan se till att göra är väl att ta till vara på sådana dagar så länge möjligheten finns...
 
På eftermiddagen packade vi in oss i bilen med magarna fyllda av mat och fika, och med ett leende på åtminstone mina läppar då det verkligen var precis en sådan dag jag hade hoppats på, och mormors gård är verkligen mitt smultonställe, som medicin för själen.
Istället för att åka hem valde vi att åka vägen förbi Ts svärföräldrar som bjöd på mera mat ute i sommarstugan, och mys med tända ljus och yatzyspelande. Väl hemma stupade vi båda i sängen, lite väl tidigt för att vara lördag men ändå sååååå skönt...
 
Utsikten från mormors fina gård som ligger på en höjd...


2012-10-05
22:51:45

Breaking Dawn Part 2 Soundtrack /L
Snart släpps också sista sountracket till Twilight-serien. Låtarna som vi kommer få höra i filmen är:
 
1. Where I Come From — Passion Pit
2. Bittersweet — Ellie Goulding
3. The Forgotten — Green Day
4. Fire In The Water — Feist
5. Everything And Nothing — The Boom Circuits
6. The Antidote — St. Vincent
7. Speak Up — POP ETC
8. Heart of Stone — Iko
9. Cover Your Tracks — A Boy and His Kite
10. Ghosts — James Vincent McMorrow
11. All I’ve Ever Needed — Paul McDonald & Nikki Reed
12. New For You — Reeve Carney
13. A Thousand Years (Part Two) – Christina Perri
14. Plus Que Ma Prope Vie — Carter Burwell
 

2012-10-05
22:43:40

The end is near.... /L
 
 
 

 
 40 dagar kvar.

2012-10-05
16:54:42

/S
Då var det helg igen!
 
Den här veckan har varit tuff men ändå gått över förväntan, och den har verkligen rusat förbi!
Just nu känns det riktigt bra att veckorna rullar på så fort för på måndag är det bara en vecka (!!!!) kvar tills vårt fina hus är vårt på riktigt och vi får nycklarna i våra händer. Det ska bli så skönt att få sätta alla planer i verket. Det är förvisso inga storslagna sådana till att börja med men ändå....
 
Precis som förra helgen så känner jag mig rätt sliten så det finns inga vilda planer. Kvällen kommer att bli lugn oavsett var vi väljer att spendera den. Imorgon funderar jag på att försöka komma upp i tid och åka uppåt i Värmland för att hälsa på mormor och övriga släkten under några timmar. Det ska tydligen bli fint väder, och att då få spendera en dag på landet en fin höstdag lockar lite extra mycket - särskilt när det finns så mycket som man borde ta tag i på hemmaplan vad gäller packande :p
 
Det känns så  underbart att vi är inne i oktober, en månad vi väntat på i flera månader nu, och nu är den äntligen här!!

2012-10-04
19:13:06

Ledighet! /L

Då var det äntligen dags för helg här. Imorgon har barnehagen stängt så jag och Lilleman ska slappa hemma. Själv har jag åkt på en förkylning, inte så farlig *peppar peppar* men väldigt svullen i halsen.

Vi har av någon anledning ingen internet heller. Den ingår i hyran men har inte fungerat på flera veckor nu. Hyresvärden är inte direkt intresserad av att ordna det heller tyvärr. Och min telefon går på sista versen... Har inte ens en fungerande kamera på den längre. Så mitt bloggande är begränsat på grund av detta.

Nu ska jag ut med en mycket kissnödig hund.
Kram


2012-10-02
19:02:07

Urless /S
vecka 3 med sjuka/vabbande kollegor inleds och var jag inte less innan så är jag det definitivt nu!!!
 
Tyvärr går det ut över både kollegor och barn men jag har verkligen inte ork och energi till att jobba så här intensivt just nu. Men där sätter vi punkt för det, finns ingen mening att skriva mer om den saken.
 
Imorse åkte T mot Sthlm där han kommer att vara till torsdag kväll för jobbets räkning, så med andra ord är jag och Pepsi själva här hemma vilket faktiskt känns enbart trist. Jag brukar alltid njuta första kvällen av ensamhet då det är så sällan man har sådana kvällar, men den här gången kände jag inte alls för att vara ensam. Jag vet inte om det beror på att jag börjar vänja mig vid att bli bortskämd då T tagit hand om allt här hemma senaste tiden för att jag varit så trött - jag har inte behövt lyfta ett finger om jag inte velat :p
 
Nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen för att sedan avnjuta matlådan som står och väntar i kylen, sen får det nog bli en tidig kväll med lite bokläsning :)