Hakuna Matata

2014-07-29
16:13:09

Underbara helvete /L
Det är så sällan jag får göra det här men ÄNTLIGEN har någon av mina favoriter blivit översatta till svenska!
 
Jamie McGuires Beautiful Disaster har nu kommit översatt till Underbara helvete. 60 kronor på cdon.se, starkt rekommenderad.
 
 
 
Handling: 
Abby har lämnat sitt mörka förflutna bakom sig, fast besluten att aldrig återvända. Tillsammans med sin bästa kompis America har hon flytt till Eastern University för att börja ett nytt liv. Hädanefter ska hon vara en duktig flicka. Men så möter hon Travis, killen som slåss för pengar på illegala slagsmålsklubbar och som alltid har ett koppel av tjejer efter sig. Abby lovar sig själv att aldrig falla för Travis och istället inleder de en vänskap. En vänskap som med tiden fördjupas och intensifieras tills den plötsligt har förvandlats till just det Abby med alla medel försökt undvika. Hon vet att de inte är bra för varandra, ändå kan hon inte hålla sig borta ifrån honom. Deras relation blir snart alltmer kaotisk, destruktivt hänförande och fullkomligt underbar. Samtidigt smyger sig Abbys förflutna allt närmare och hotar att rämna hela deras värld.
 

2014-07-25
14:19:55

Fifty shades of Grey - Official Trailer /L

2014-07-19
21:33:08

1av 4 /s
Snart har min första semestervecka nått sitt slut! Det här varit en lugn sådan på hemmaplan. Vår tanke var egentligen att åka iväg någonstans men efter att Selma inte varit sig själv under några dagar så bestämde vi oss för att skjuta på det. Istället kickades projekt sandlåda igång och vår trädgård har numera en stor och härlig sandlåda där Selma kan sitta och leka :)

Imorgon bär det av mot släkten i Sunne för att njuta av lantluft, se på djuren, och mysa vid sjön under ett dygn innan vi åker hem och mellanlandar för att sedan åka mot Stockholm och Linköping som får bli vår lilla semestertripp denna sommar :)
Första längre bilresan med Selma... får väl se hur det går.

Mitt i sommaren har jag passat på att reafynda med kommande vinter i åtanke. Lyckades nappa åt mig en overall och två par väntar på Polarn o Pyret till mer än halva priset! snällt och bra för plånboken så här i semestertider ;)

Igår hade jag en rolig kväll på stans uteserveringar tillsammans med vännen J. Lite för mycket av det goda blev det kanske men va tusan, det må väl vara hänt så sällan som jag är ute på något. Idag var det Ta tur så nu sitter jag här, 1,5h efter att nattning av vår dotter påbörjades och försöker lugna mig innan nattningen fortsätter *Grrr*. Sen hoppas jag på en lugn stund i soffan innan jag själv däckar :p

2014-07-06
20:15:19

Let the countdown begin! /S
Imorgon börjar jag äntligen min sista arbetsvecka innan 4,5 veckas härlig semester!! Vi har fortfarande inte något bokat men det känns helt okej ändå, det får bli lite spontanresor av det istället. Nu verkar det väl kanske som att solen och värmen äntligen kommer efter två långa veckor med regn i mängder.
 
Helgen som gått har vi gjort väldigt lite men det har ändå varit en lång och härlig helg trots att jag jobbade sent i fredags. Väl hemma gjorde jag mig nämligen klar, släppte in mamma och pappa och vinkade hejdå till Selma tillsammans med T för att möta upp vänner på Cava 42 för mat och dryck på deras underbara innegård. Det blev tapasmat och vin och lite mera vin :p Lite för mycket av det goda, men å så mysigt och kul vi hade det. Selma tyckte nog inte att det var lika kul på lördagen då mamman och pappan var helt färdiga och turades om att ta hand om henne och att få vila på soffan/sängen.
Idag var vi piggare så det fick bli en tur till Ängebäck för att plocka jordgubbar tillsammans med Selmas farmor och farfar. Vi lyckades plocka två 10L-hinkar fulla så nu har vi burkar och påsar i vår nya frys så att Selma kan fortsätta njuta av sina favoritbär när höst och vinter kommer :)