Hakuna Matata

2008-07-05
13:45:25

sommar och sol /S
Då var det helg igen! Den här veckan har gått så jäkla fort trots att dagarna varit plågsamt varma, men igår fick vi beting och fick sluta redan till lunch vilket behövdes då jag var helt genomblöt av svett trots att jag i stort sett bara stod stilla och sopa. Därefter åkte jag hem och tog en välbehövlig dusch med både peeling och hårinpackning och var färdig lagom tills dess att älsklingen var hemma vid 13. Efter lite käk och snack med familjen åkte han och jag ut till familjen Ks sommarstuga. Jag var dock helt orkeslös, precis som hans mamma så det blev en väldigt lugn kväll där jag slocknade tidigt. Idag har jag solat och badat under förmiddagen och nu är jag hemma hos mamma och pappa medan T är och firar hans mormor som fyller år. Själv valde jag att stanna hemma jag inte kände mig så social, men ikväll följer jag med ut till stugan igen och hoppas på mer sol och bad imorgon!

Helst skulle jag vilja åka iväg till någon skoaffär, skulle verkligen vilja ha ett par sköna somarskor. Köpte ju ett par i Linkan men de får jag skavsår av så nu tänkte jag kosta på mig ett par riktiga skinnskor denna gången istället.

Medan andra är duktiga och joggar så börjar det för min del kännas som att jag aldrig kommer bli bra igen då framstegen med mitt knä verkar ha avstannat. Igår var min vrist helt uppsvullen, blev lite nojig över att det var knät som spökade men svullnaden hade lagt sig imorse så det kanske bara berodde på att jag stod stilla så mycket på jobbet igår. Jag väntar dock på att min sjukgymnast till granne ska återvända hem så att jag kan prata med henne och höra lite, dels få veta om det är normalt att knät fortfarande är svullet två veckor efter att det hände och om jag ska försöka att böja på knät trots att det stramar som attan. Sen vågar jag inte riktigt gå normalt på det då knät låser sig när jag gör det, så återigen känner jag mig lite som ett frågetecken. Jag vill komma igång med joggingen men första steget är ju att kunna gå obehindrat. Särskilt eftersom vi kommer att gå en hel del under veckan i Frankrike - jag vill ju inte förstöra för de andra som vill se så mycket som möjligt :(
Men vem vet, kanske kommer det gå bättre så att jag är i stort sett återställd tills dess... man får väl hoppas!

Badviken i Menton - Menton - Frankrike
Menton, Frankrike...någon som är avundsjuk :op

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: