Hakuna Matata

2006-02-28
19:25:59

Linda och mannen med kryckorna
För omkring två veckor sedan inträffade det en incident som jag sent ska glömma.

Jag var på väg hem med buss när jag innuti bussen fick se en handikappad man gå på andra sidan gatan. Jag klev av på min hållplats och väntade på att bussen skulle åka iväg så jag kunde gå över vägen.

När bussen åker iväg upptäcker jag den handikappade mannen mitt i vägen.
Han var kort och hade nått fel på benen så de såg liksom skeva/böjda ut.
Han fäste blicken i mig och stoppade mig när jag skulle gå över vägen genom att säga något som jag uppfattade som att han ville veta vägen.
Då, trevlig som jag är, förklarade jag att jag inte förstod vad han sa eftersom han var utländsk och inte särskilt bra på svenska. Han sade samma mening igen och nu uppfattade jag det som att han antydde på att jag var en rasist eller något. (Saken är den också att han under hela tiden log och såg trevlig ut så jag förstod verkligen ingenting.)

Jag förklarade återigen att jag inte förstod, och nu började jag bli irreterad (eftersom jag kände mig anklagad). Då började han stryka sig och magen och sa med brytning;
- Du trycka på mig.

SEDAN, LÄGGER SIG MANNEN NER MITT I VÄGEN OCH FORTSÄTTER GNIDA PÅ MAGEN OCH UPPREPAR "DU TRYCKA PÅ MIG" - LEENDES!

Jag blev så chockad att jag bara sa att jag inte fatta vad han prata om och småsprang därifrån.
Varje gång jag kliver utanför min dörr är jag rädd att han ska komma, och igår!
Igår såg jag honom.
Han sneglade på mig och jag, rädd som jag är, skyndade mig in i gången och rusade in i min lägenhet och låste fort.

Sedan när jag kollade igenom fönstret var han plötsligt borta, mannen med kryckorna hade försvunnit för stunden... men han kommer garanterat tillbaka...

Ni kanske inte finner detta så roligt, men grejen är den att sånt här händer alltid mig.

//Linda (som det är starkt synd om)


2006-02-28
19:03:51

Jag är ARG! /S
Igår var jag inte särskilt rolig att vara i närheten av... jag var arg från det att jag vaknade nästan, minsta lilla grej fick mig att bli galen! Tror det beror på att jag är väldigt stressad just nu, och speciellt igår när det var sista dagen att göra klart tentan. På kvällen tog jag en promenad med min kollektivkompis S, som hade en likadan dag som mig, jätteirriterad pga stress och för att allt bara gick fel för henne, så efter att ha ventilerat den ilskan med varandra och jag äntligen var klar med tentan så blev jag mitt vanliga jag igen, hann ju faktiskt med att göra den första av mina tre kompletteringsuppgifter!

Så idag när jag vaknade var allt som vanligt, förutom vädret som återigen är grått och kallt! Allt var bra tills dess att jag kom till Universitetet och fick höra att jag måste köpa ny kurslitteratur, 3 böcker och ett kompendium, och dessutom ska allt vara utläst innan den 16/3!!! Då kom stressen över mig igen, jag har ju tenta nästa torsdag som jag inte börjat plugga på än, och i helgen kommer Linda så då kommer jag inte hinna plugga + att jag ska till Karlstad nästa helg efter tentan! Men trots stressen så var jag fortfarande ganska lugn... ingen ilska än alltså!

Det var när jag gick till Akademibokhandeln och ska köpa mina böcker som jag återigen blir galen! De två läroböckerna var PYTTEsmå men kostade ändå 180kr/st, jag hade räknat med ungefär halva det priset, sedan visade det sig att de inte ens hade den skönlitterära boken för den var slut, vilket innebär att jag måste åka in till stan( med tanke på att jag bor så långt från stan man kan, så är det ingen liten grej), och sedan när jag kom till Tryckeriet för att köpa kompendiet så var det STÄNGT!
Så nu när jag kom hem lät jag alla mina aggressioner gå ut genom att jag städade lägenheten i 2,5 timme! Så nu är det rent när du kommer, Linda! Det vill säga om inte mina kollektivkompisar skitar ner innan torsdag...


2006-02-28
11:44:02

Tjoho...! /S
Då var det dags för inlämning av hemtentan idag... ska bli sååååå skönt att slippa se skiten mer, i alla fall behöver jag inte titta på den igen förrän om två veckor då jag förmodligen kommer att få komplettera något men det skiter jag i för jag har i alla fall gjort mitt bästa!
Det sorgliga är att även om den här tentan är gjord så har jag ju min omtenta nästa vecka, som jag fortfarande inte hunnit börja plugga på än så det är väl bara att kasta sig över nästa bok!

Nu ska jag i alla fall ta tag i mina kompletteringsuppgifter så att jag har gjort något vettigt idag!!

Puss

2006-02-28
00:02:26

Inriktning //L
Idag fick jag blanketter där jag ska välja ännu en inriktning. Problemet är att jag har ingen aning om vad jag ska ta. Jag funderar skarpt på religion och geografi! Vi får ella se...
Någon som kan ge mig ett tips?

Sitter just nu och väntar på att J ska komma hem, behövde inte hämta honom idag! Jippi!
Men här sitter jag vaken ändå så det hjälpte inte så mycket...*suck*

Imorgon ska vi fortsätta dola lite med pjäsen som ska redovisas på onsdag!
Det går nog bra...hoppas jag...

Ska köpa biljetten imorn tänkte jag (to Sandra) Sedan bär det av!! Ingen återvändo :P

Puss och kram och GODNATT!

/Linda Pumba

2006-02-26
22:31:18

Tenta var det ja... /S
Ja... Nu är det söndag kväll klockan 21.44... och jag är fortfarande INTE färdig med min tenta =( men det är lugnt är ju ledig imorn oxå, men jag måste ändå ha Sveriges sämsta självdisciplin! Egentligen är den här tentan inte särskilt stor men den tar mig ändå en evighet att göra eftersom jag skriver på den i kanske 10 minuter och sedan tar en paus i 15 minuter, så då är det inte så konstigt att det tar tid!

Har ju i alla fall varit fint väder de senaste dagarna, tyvärr har jag ju suttit instängd med den här tentan så jag har inte fått njuta så mycket av det vädret och imorn kommer det med min tur att vara molnigt och kallt igen, ja för imorn ska jag vara dagmatte igen och bamsehunden Frodo (berner sennen hane), och om man MÅSTE gå ut och inte bara gör det för njutningens skull... ja då kan jag lova att det inte är samma underbara väder!

Det värsta med hela den här tentagrejen är att om mindre än två veckor har jag min omtenta som jag ännu inte börjat plugga på än, och det var ju ett tag sedan jag hade den tentan så jag har ju självklart glömt en del! Men med hjälp från någon högre makt så kommer jag fixa den här tentan och då har jag INGET som ligger och släpar... Gud vad det vore underbart!

Förutom att man har tentor, så har jag ett annat litet dilemma vilket gäller den ekonomiska delen av mitt liv - Att ta lån eller inte?!
Är ju inte förrän i höst det gäller så jag har ju ett tag på mig att bestämma mig, ska väl diskutera igenom det hela med min personliga ekonomiska rådgivare, pappa.

Det var allt för nu...!

Linda... visst är jag jobbig... nu skrev jag så där långt igen!2006-02-26
13:26:52

Så otroligt ful /L
Så otroligt ful /L

Jag snubbla över denna bild och tyckte den var så cool att den måste få vara med!

2006-02-26
12:37:27

Sandra? Manny? //L
Sandra? Manny? //L

Sandra är som mammuten Manny i Ice Age. Lojal och omtänksam!
Den bästa kompis man kan tänka sig! :)

2006-02-26
12:30:56

Jag? Pumba? //L
Jag? Pumba? //L

Pumba är vårtsvinet som alltid ställer upp på sina vänner!
Alla jag känner säger att jag är som Pumba.... smickrande?

2006-02-26
12:06:52

Visst är vi coola! /S
Visst är vi coola! /S

Är vi inte häftiga så säg...
Det här är från familjen Söderqvist årliga fjällsemester och förra året hyrde vi en snöskoter en dag och det var SÅ kul!! Så här är det jag och Tobias som tar en provtur....

2006-02-26
11:42:35

Detta är Stina //L
Detta är StinaPrecis så här ser vi som känner Stina, på Stina!
(Min Katt)

2006-02-26
11:40:57

Våren är här...! /S
Nu känner jag det... ÄNTLIGEN! Det här har jag väntat på i flera månader... och nu efter flera dagar med sol och flera +grader ute så vet jag.... Nu äntligen börjar vi lämna vintern och gå mot vår och sommaren! Hur vet jag nu detta... jo det är nämligen så att våren är den årstid jag vaknar upp ur en lång deprimerande vinterdvala och helt plötsligt blir jag pigg och vill hitta på en massa saker igen, och den känslan kände jag av imorse!

Sedan kanske jag känner mig lite extra uppåt och glad då Linda kommer hit på torsdag, vilket innebär att den här veckan inte kommer bli så lång och det kommer bli en rolig helg. Förutom det så är Tobias i Karlstad hela den här veckan vilket innebär att jag kommer få prata med honom varje kväll!!!!! 
Sedan nästa vecka ska jag till karlstad... ÄNTLIGEN! Känns som om det var en evighet sedan jag var hemma senast!

GÅ UT OCH NJUT AV VÅREN!!!!!!!!

2006-02-26
11:35:05

Linda Rosing - nej tack //L

Linda Rosing - nej tack //L
Jag är så trött på Linda Rosing. Så fort man läser en tidning så dyker hon upp!
Har vi i Sverige sånt behov av att ha "kändisskandaler" att vi tar upp en bimbo och gör denna till "kändis".
Hon har ju för guds skull inte åstadkommit något!

Sedan uttalar hon sig i tv om hur jobbigt det är att vara "kändis", om allt som står skrivit om henne och hur det har påverkat hennes liv och givetvis hur synd det är om henne. Man vet inte om man ska tycka synd om henne eller skratta.

Det har aldrig slagit människan att sluta ge dem något att skriva om?
Som när hon blev gravid, då gick hon ut med hur lycklig hon och den där Fadde var, för att nästa dag berätta om hur jobbigt det är för hon ska göra abort. Man bara, hallå???
Eller hur hon kämpar med att få tillbaka vårdnaden om sina barn efter att allt festande och "kändislivet"  förstört hennes relationer till sina barn. Sluta tala om ditt privatliv! Det går ju inge bra?!!

Hon berättade också att hon ska åka runt till skolor och informera eleverna om "kändissidans" baksida...
haha... hon menar dokusåpa-profilernas baksida. Det är ju bara de som åker runt på barturneer och gör bort sig. Och det är väl ändå deras eget val? Efter ett antal skandaler med alla barturneer så vet väl alla vid det här laget att det kanske inte är så j*vla smart att åka på sån skit.

Kan inte tidningarna sluta! Snälla sluta skriv om Linda Rosing!!!


///Linda (den "något"normala)


2006-02-25
16:42:31

Stina...
Stina...

Detta är min katt Stina.... Sandra är rädd för Stina....

När ni ser på denna bild, inte kan man väl vara rädd för den där ofarliga sötnosen?

hehe.... Stina hälsar till dig Sandra....

2006-02-25
16:06:02

Pikkanen = Liten ///L
Idag är det lördag, efterlängtade lördag!! :D
J (min sambo) sliter just nu i köket på Plaza, alla "kändisar" ifrån Melodifestivalen är där...
inte lätt när en viss Kikki vill ha en tre rätters middag klockan tolv på natten när köket redan har stängt och de är i full gång och städar! Och hon klagar över att hon viktmobbas... haha :D

Ja, här är det lungt och skönt förutom Stina då som hittat Ikea-kassen på golvet och leker spring-och-släng-dig-för-att-se-hur-långt-du-glider-leken.

Till veckan ska vi spela upp en pjäs/gestaltning över mytologin Medea (handlar om en kvinna som mördar sin mans älskarinna och sina barn för att få mannen att lida typ). Jag ska då vara den som berättar imellanåt. Jag ska då spela finnen Pikkanen (som är min finska släkts efternamn men de bytte till Bohlin eftersom Pikkanen betyder liten på finska, vilket ledde till en del mobbning). Jag ska alltså spela en finsk alkolist, något som mina klasskamrater tycker är väldigt roligt. Ja, vi får se hur det går!

På torsdag ska jag åka till Linköping till min bästaste vän Sandra!!! :D
Jag ska givetvis göra stan osäker (hur nu det ska gå till, Sandra har väl redan satt sina spår) HAHA!

Puss och kram på er alla
Linda Pumba

Ps. Se Sandra jag skriver! Ds.

2006-02-24
12:27:27

Hatar tentor! /S
Fy vad det är tråkigt med tentor! Har som tidigare nämnt fått en hemtenta... men jag kan meddela att det går inget vidare! Det känns som att jag skriver och skriver och skriver men utan att få någonting gjort! Måste ändå säga att jag är överlycklig över att vi fick en hemtenta och ingen vanlig salstenta! Skulle man ha gjort något fel på den här tentan är det ju faktiskt bara att komplettera en liten del, istället för att skriva en helt ny tenta!
Ja... min omtenta närmar sig ju också, vilket kanske gör att man är lite stressad och smågrinig! Jag hoppas verkligen att jag klarar den så att jag slipper tänka på den mer!
Sen är jag grymt trött på att vara utan pengar!Fundera seriöst på att ta lån till hösten... det här är ju inget liv att leva! Kommer förmodligen vara tvungen att göra det eftersom jag inte längre kommer kunna vara dagmatte... så då försvinner ju några hundralappar på det!

En annan sak som bidrar till mitt dåliga humör är att jag är AVUNDSJUK! Hela veckan har barnen sprungit omkring och lekt i snön, de har ju sportlov här, vilket får mig att sakna alla lov som man hade på gymnasiet och grundskolan... det enda lov jag har att se framemot är ju sommarlovet vilket känns som en evighet långt bort!
Det kan hända att jag är ledig en vecka om en månad, något jag meddelade min mamma;

-Jag kommer kanske hem en vecka om en månad när det är kursbyte, kommer på tisdagen i så fall!
-Jaha...om en månad alltså...?
-Ja, hurså?
-Nej det är då jag och pappa ska upp till fjällen. Men vi åker inte förrän på onsdagen(morgon) och kommer ju hem igen på lördagen(kvällen)!

Jaaa du mamma...sammanlagt hinner vi ju umgås ungefär 1,5 dag! men men jag får väl passa på att umgås med mina kära systrar på kvällarna och på dagarna får jag väl sitta hemma och gossa med vovven tills alla slutat jobba, om nu inte du, Linda har lite plugg den veckan för i så fall komer jag våldgästa dig!

Nej nu är det dags att återgå till tentan!

Linda... längtar verkligen tills du kommer... jag är UTTRÅKAD!

2006-02-22
18:56:38

Gud vad vi är tekniska! /S
Nu är vi hypertekniska i vårt kollektiv, har nämligen fått trådlöst bredband... hur coolt är inte det, jag kan gå runt hur jag vill!

Kan också meddela att jag även satt igång med min hemtenta! I'm good!!!


KRAM

2006-02-22
18:12:15

Apande-dansen! /L
Jag är helt slut. Idag har vi haft musik och dans. I musiken skulle vi göra en rapp-låt. Ja, en hiphoplåt alltså. Jag har absolut ingen som helst musikalisk förmåga men vad kul det var. Vi lät för j*vliga.

I dansen skulle vi gestalta olika bilder, jag valde en bild av en gorilla vilket då resulterade i att jag skulle dansa som en gorilla. Jag såg ut som ringaren i Notredam och min kära danspartner låg på golvet och grinade av skratt. Ja det var väl kul att jag kunde roa er! :]

Nu är jag heeelt slut, tänkte jag skulle spela lite Worms innan man blir serverad maten  :) hehe...

Snart bääär det av till Linköping *sväljer hårt*

Puss o kram på er!!


2006-02-22
13:52:18

Tentatajm! /S
I måndags fick vi vår hemtenta på språkkursen...den verkar inte alltför svår, men oj vad den är svår att sätta igång med! Skulle spela lite ambitiös inför mina vänner och sa att jag skulle börja med tentan redan samma dag vi fick den... Idag är det onsdag... och som ni säkert redan förstått har jag fortfarande inte börjat med den! Men idag är dagen med stort D, idag ska jag ta tag i åtminstone analysdelen. Men jag har ju faktiskt hela helgen på mig då min älskling ignorerar min existens och åker till Karlstad TROTS att han är ledig hela vecka 9! Han ska hem och tjäna pengar genom att jobba på pappas jobb, så om han spenderar inkomsten från de dagarna på mig så kanske jag kan förlåta honom!

Idag fick vi en faktura från Com Hem på telefonen, tydligen har de glömt att de redan skickat en, för när jag ringde dem så hade den ingen aning om att den första fakturan existerade ens! Och den var ändå på dubbbelt så mycket... Visst är det underbart när företagen gör sitt jobb och man bara behöver betala räkningen varje månad utan att oroa sig för om det verkligen stämmer eller ej. Vi som är unga vill ju inte ha det så, vi föredrar lite spänning i vardagen och har därför valt att ringa och surfa med Com Hem... det kan väl ändå bara finnas den förklaringen till varför vi inte bett dem dra åt *#!*!*#*!#=&¤*##!

Imorgon är det dags för studiebidrag! Tjoho...!!! Det är verkligen på tiden! Har hundra kronor kvar på kontot... Tyvärr lär det inte var mer än det i slutet på nästa månad heller eftersom det är dags för mer kurslitteratur =(

Ska bli så skönt när Linda kommer och invaderar stan! Bara 1,5 vecka kvar....!

2006-02-21
11:25:27

Analysera mera... och GRATTIS Com Hem! /S
Ojoj... har precis kommit hem från mitt seminarie på liu. Jag tvingades stiga upp ohyggligt tidigt imorse, 6.45 för att gå seminariet där vi skulle behandla textanalyser vi gjort. Missförstå mig inte... jag tycker att det kan vara ganska kul att analysera texter, men inte när jag måste diskutera resultatet med en massa andra människor.
Det som gjorde dessa två timmar oändligt dryga är det som får alla seminarier på den här kursen att kännas oändligt långa och det är det att samma sak kan diskuteras i två timmar! Folk upprepar vad andra sagt och tror inte att det märks... ett fånigt exempel; "jag har en svart-grå randig katt hemma", nästa person upprepar samma mening men med andra ord;" Jag har en katt hemma med svarta och grå päls som liksom är bredvid varandra så det blir som ränder". Ungefär så här går det till fast en mening upprepas sällan bara en gång utan gärna 3 eller 4 gånger! Och som sagt det pinsamma är att de tror inte att läraren märker det!
Vi har fått vår hemtenta utdelad också, bestod av två frågor och en textanalys, jag tyckte det kändes ganska bra, speciellt kul med analysen tills vi idag efter seminariet var tvugna att analysera en kort text av Selma Lagerlöf, det innebär 3 textanalyser under en och samma vecka+ 2 analyser som diskuterats på seminariet! Så just nu känns det som att jag ALDRIG mera vill analysera MERA!

Jag måste bara få gratulera Com Hem också...! Igår ordnade de äntligen så att telefonen började fungera igen, det tog bara en vecka, 3 mail, 4 telefonsamtal innan de åtgärdade problemet. Tack SNÄLLA Com Hem för den oerhört goda servicen... NOT! De gör hela ens vardag så mycket mer spännande för ni förstår att varje gång man är i kontakt med dem så får man olika besked vilket gör att man aldrig kan vara säker på att de gör vad de lovat!
Men nu är det i alla fall ordnat så vi är åter kontaktbara... Tjoho!

2006-02-20
22:58:15

Kallt? /L
Kallt? /L

Är det en myra? Nej, det är bara min lillebror en varm sommardag...


2006-02-20
20:43:54

Cero rufsig ///L
Cero rufsig

Min moders hund är just nu väldigt långhårig, han ser snart inget :D

2006-02-20
20:41:08

Livet är underbart...... ///L
Ja, nu var det väl andå dags för mig att skriva ner några ord...
Idag var det måndag. Måndag....*suck*.... måndag.... varför är denna dag en sådan plåga?
Att vakna upp en måndagsmorgon är som att spika sig i tummen, det finns absolut inget positivt med det.
Våra "lektioner" var idag på Karlstads museum. Att spendera 8.30-16.30 på ett museum är otroligt uttråkande och jag rekommenderar inte detta till någon. Det var som ett mänskligt expriment där man skulle se vem som kunde överleva längst, jag kan tala om att jag inte vann. 
Fråga mig inte vad dagen gick ut på för det vet jag inte men jag kan tala om att mitt studielån känns väldigt onödigt just nu.

I helgen var min fader på besök med sin brutta. (De bor i Norway, landet ingen hittar till). Tiden gick mest ut på att äta, prata och kolla in melodifestivalen! Woho! Men det sög... alltså... hur kan man beskriva melodifestivalen? Vilka låtar de kommer fram med, först den där sambaskiten som skulle föreställa någon Rio-kopia = Pinsamt, Hanna Graaf som skulle föreställa Marilyn Monroe (det gick inte hem kan jag tala om), sedan han den där snubben i Fame som skulle föreställa Roger Pontare typ i fula j*vla skinnbrallor och en blå mini väst. De andra är inte ens nämnvärda. Nej snälla sluta låta melodifestivalen vara någon populäritetstävling för abcdefg-kändisar! 
Det som var absolut roligast var min farmor som satt och talade om alla "intriger" som just nu pågick i artisternas liv, typ, Åhh...hon Hanna Graaf, hon ska ju skilja sig nu..bla...bla..bla...
Poängen är att min farmor kan absolut ingenting om någonting förutom skvaller!

Åhh!! *Diggar Dunna Summer - Hot StuffSandra!!! Shaka ass! :D

Hmm... ursäkta avbrottet. 

Jag ska försöka hålla mig vaken tills inatt så jag kan vara en god flickvän och åka och hämta min kära sambo som springer häcken av sig på Plaza... hehe >:)
Men nu vet du vad Sandra, nu ska jag sätta på Aretha Franklin och kolla vad jag har i min bildmapp att erbjuda!

Puss och kram på er alla
Linda Pumba 

2006-02-19
12:00:14

Trevligt med familjebesök...! /S
Visst är det trevligt när familjen kommer på besök... i alla fall om det är ens egen familj! Då jag bor i ett underbart kollektiv med två härliga tjejer så får vi ibland besök från familjer och vänner... visst kanske ska erkänna att jag nog dragit dit min egen familj oftare än de andra tjejerna, men det hör inte riktigt till saken.
Denna helg fick vi i alla fall besök av D:s föräldrar, två jättetrevliga personligheter.... som tyvärr liksom sin dotter är väldigt morgonpigga!

Min tanke på torsdag kväll var ;"underbart.... imorn är det äntligen fredag och helg! Ska ta det riktigt lugnt och vila upp mig inför kommande vecka."
Visst Sandra... Min plan hade fungerat utmärkt... om inte.... just det, vi hade haft besök! Olyckligtvis så är planlösningen i vår 4:a väldigt öppen så precis utanför min sovrumsdörr ligger både vardagsrum och köket. Så denna helg blev inte riktigt så tyst och lugn som jag hoppats på, vaknade både lördag och söndag morgon klockan 08.20 av glada skratt av en glad familj. Men nu ska jag inte bete mig som någon sur j*vla kärring! Den här helgen hade varit Ok trots tidiga morgnar... OM inte... jag klockan 11.48 får besök av Jehovas vittnen som frågar mig om jag tror på bibeln... som en god medborgare svarar jag trevligt på frågan att jag inte har något intresse av det överhuvudtaget.... Trots mitt trevliga bemötande slutar de inte prata förrän de tryckt en lapp i handen på mig!

Ska jag kort uttala mig om denna veckan måste jag säga att den var KASS! Förutom min tänkta helgvila som inte riktigt funkade, så har även telefonbolaget Com Hem j*vlats med oss! I måndags skulle vi bytt från Telia till Com Hem... Telia stängdes ner och det var dags att börja spara pengar genom att ringa genom Com Hem... Jag kan LOVA att man verkligen får billiga teleräkningar om man ringer med Com Hem för de sätter nämligen aldrig igång telefonen!!!!!!!!!!!!!
När man då börjar bli lite irriterad efter att ha varit utan telefon en dag så skickade vi iväg ett lite småirriterat mail om att de kanske kan fixa vår telefon. Vi hade tagit det hela med ro om vi fått ett ursäktande mail tilbaks men istället får vi svaret att telefonen kommer börja fungera den 3 MARS! Nu var Sandra inte längre lite smått irriterad utan rent ut sagt JÄVLIGT FÖRBANNAD! Så jag slängde iväg ännu ett mail (denna gång syntes min ilska i mailet), som svar denna gång får vi att telefonen ska ha fungerat sen i måndags!
Så alla ni som vill ha billiga teleräkningar... Byt till Com Hem.... för med de jävlarna kan man inte ringa!
Vill bara avsluta mitt uttalande om Com Hem med att vi FORTFARANDE inte har fått igång telefonen!

Nej nu ska jag göra min kära kollektivkompis sällskap vid frukostbordet!


2006-02-18
15:29:10

23 mil skiljer oss åt... /S
Ja sedan en tid tillbaks är vi åtskiljda av 23 långa mil...! En av oss i Karlstad och den andra i Linköping... Men med vår vänskap spelar det ingen roll...! När vi träffas har vi underbart kul ihop iaf.....

2006-02-18
15:15:00

Snyft... det är sorgligt! /S
Ett av mina favvoband ska splittras! Mitt kära Coldplay kommer sluta göra mer musik...! Vaad ska jag nu lyssna på när jag åker buss i flera timmar!


2006-02-18
15:00:26

Trött... min mumsigt goa vovve! /S
Trött... men mumsigt go´ vovve!
Här har vi en riktig livsnjutare...! Den här gossen har inte många problem här i livet... det enda skulle väl vara att de första ägarna gav honom det underbart..eh.... fina... eh... namnet Dick! Men men...det verkar inte bekymra honom alltför mycket!

2006-02-18
14:45:38

Oskulden! /L
Ja, nu är oskulden tagen.... första inlägget.... :D

Denna blogg är ju främst till för att föra samman två förlorade själar som olyckligtvis är utspridda någonstans i Sverige.
Kommer det att lyckas?