Hakuna Matata

2008-07-01
19:53:43

tisdag /S
Då var veckans andra arbetsdag avklarad, det känns skönt att tänka på att nästa vecka är den sista arbetsveckan - eller i alla fall vad som skulle varit den sista, ska ju även jobba igen de tre dagar som jag var hemma på grund av mitt knä men då är det ju bara tre dagar den veckan så det känns inte lika jobbigt.
Jobbet idag var otroligt segt, vi fick en utskällning av en tant som inte var nöjd med vårt arbete på hennes innegård, men till saken hör den att vi inte ens hade börjat där, men det verkade hon inte fatta för hon fortsatte med utskällningen i cirka 15 min. Efter jobbet var jag bara hemma och åt innan jag och T åkte hem till honom för att hjälpa hans föräldrar att flyttstäda då de sålt sitt hus. Det gick väldigt fort med det de ville ha hjälp med så det kändes nästan fånigt att ens hjälpa till men även om jag tyckte det var väldigt lite så hjälpte det ju i alla fall dem att stryka några punkter från den långa listan på saker att göra.

Mitt knä börjar kännas allt bättre, ska försöka att åka iväg någon dag under veckan och inhandla ett speciellt knäskydd för just den typ av problem jag har så att jag så småningom kan komma igång med joggingen, vilket jag hoppas kunna göra inom cirka 2 veckor, men vi får väl se...!

Hoppas allt är bra i grannlandet!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: