Hakuna Matata

2007-02-03
00:07:25

Fredagkväll. /S
Och så var ännu en "arbetsvecka" över.... Måste säga att jag är ganska stolt över mig själv då jag lyckats hålla mitt eget-planerade lässchema hela veckan, det är dock tveksamt om det verkligen kommer bli så mycket plugg i helgen...
 Idag har jag varit på praktik, som vanligt var det en plåga att behöva gå upp så tidigt... Det som gjorde det än mer plågsamt var att jag nu har en sambo som ligger kvar och snusar och sover när man själv måste gå upp! Dagen gick fort då barnen slutade redan klockan 12, och själv fick jag gå strax efter vid 13.00. Jag ska tillbaks den 14/2 och då ska jag även medverka på ett utvecklingssamtal med ett av mina fallstudiebarn. Jag blev lite nervös då mentorn vill att jag ska säga något om hur jag tycker att eleven utvecklats då jag följt dennes skriftspråkliga och matematiska utveckling. Men jag har egentligen inget att säga direkt då jag inte börjat analysera materialet... men jag får väl försöka att komma på några visa ord att säga....hrm...

Efter det blev det en runda på stan, var på jakt efter lite skålar till snacks och såser och liknande, mina blev nämligen snodda i flytten!  Jag fann dock inga jag gillade ( ja jag kanske var LITE kräsen!) Jag hittade 4 st fina blåvita i olika mönster men de var lite för små för det ändamål jag tänkt mig.

Kvällen har varit underbart slö.... eller ja... vi var faktiskt duktiga och tvättade, men förutom det vräkte vi även i oss varsin pizza + varsin chokladkaka. Vi såg även nya Bond-filmen. Jag tyckte att den var sådär... lite rörigt, men visst... det fanns ju ögongodis :P Det tog dock ett tag att vänja sig vid Daniel Craig som Bond, han har ju nästan ett litet ondsint utseende... men som sagt... ögongodis... för han hade tränat för rollen :D Så filmen föll både mig och Tobias i smaken, dock för helt olika aneldningar.

Imorgon blir det nog ännu en runda på stan, sen blir det hem och städa då det kommer lite kompisar på kvällen. Tanken var ju att vi skulle ut, men då de skulle upp och plugga på söndagen blir det en lugn kväll hos oss med lite vin och snacks (dock nyttigt med vindruvor :P).

Jag har ju glömt att fråga dig Linda hur det går att nå dina nya mål angående din hälsa? För du har väl kommit igång?? JAg måste dock erkänna att mitt nyårslöfte om att springa 2 dagar/v fram t.o.m. juni enbart har uppfyllts till 50%, jag har nämligen bara varit ute 1ggr/v hittills.
Idag fick jag dock en tydlig pik som sa att jag är tvungen att hålla mitt löfte. När jag stod i kapprummet på praktiken och hjälpte några flickor att klä på sig ytterkläderna så frågade en av flickorna om jag skulle ha barn!! SMÅ SKITUNGAR!! Jag svarade så lugnt och oberört jag kunde att jag någon gång skulle ha det, och då frågade hon NÄR?? Min tolkning var att hon trodde jag var med barn och undrade vilken månad bebisen kommer. Tobbe försökte dock trösta mig med att hon nog bara undrade om jag någon gång skulle skaffa barn (under min livstid).... tack darling... bra försök, men jag är inte övertygad!

Nu ska jag försöka nanna medan min kära sambo ser på Band of brothers. Natti natt på er!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: