Hakuna Matata

2007-02-03
16:42:28

Nu var det klippt! /L
Nu var det klippt! /LDen här veckan har jag gått som i en dvala eller något. Jag har inte fått något gjort. Det här temaarbetet jag ska göra har gjort något mot mina nerver och jag får inte tummen ur r*ven att göra något. Jag har även haft ont i huvudet i 3 dagar i sträck vilket har bidraget en hel del till mitt inte-göra humör.

I torsdag fick jag äntligen bli klippt! Jag gav min frisör Laila fria händer vilket resulterade till att jag nu är korthårig. Det känns väldigt ovant men skönt. Vad lätt det är att tvätta och blåsa håret nu! Jag är faktiskt nöjd, det var väl dags att bli av med det slitna... När jag kom hem så tittade Jason på mig lite halvt motbjudande och konstaterade att han tyckte bättre om mitt långa hår! Idag fick jag äntligen höra att frisyren är fin nu när jag hade gjort iordning den.
Huvudsaken är att jag trivs!

Snart kommer Jason vän Vincent, det blir gamecube som gäller. Han är lite av vår expert på Super Mario =D Ja, här kommer vi sitta, vi är bara mellan 20-28 år som en lördag sitter och spelar Super Mario men va fasiken, vi har barnasinnet kvar!

Nej, Sandra, jag tappade kraftigt lusten med träning när du åkte hem! Jag har bara gått... inte joggat.... =/
Ha det trevligt på partykvällen!

Puss och kram
Linda

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: