Hakuna Matata

2015-06-30
22:26:37

semester /s
I fredags jobbade jag min sista dag på 6 veckor! Den efterlängtade semestern är äntligen här och den har inletts på bästa sätt. I fredags kväll avslutade jag jobbperioden med en rolig after work med några av mina kollegor med ett par timmar på en uteservering.
Sedan har dagarna lunkat på i sakta mak. Vi har hunnit med en dag på Segerstad udde tillsammans med svärisarna, vi promenerade och fikade ute i solen och hade en jättemysig stund tillsammans innan vi följde med dem till sommarstugan för en kvällsgrill och övernattning. Innan det bar av hemåt dagen efter hann vi med en liten båttur, Selmas allra första! Till en början väldigt otäckt men ju längre tid det gick ju mer slappnade hon av. Vi har också hunnit med två näst intill heldagar på hemmaplan där vi skrotat runt i trädgården, lekt i sandlådan, sparkat boll, badat i poolen, målat fönsterkarmar och klippt gräsmattan, allt i härligt solsken och riktig sommarvärme! Idag avslutade vi vår mysdag på hemmaplan med att åka till Örsholmsbadet för årets första dopp tillsammans med syster med familj. Barnen lekte på stranden och det blev faktiskt ett dopp i vattnet som till min förvåning var 18,5 grad varmt trots den senaste tidens väder.
Imorgon är det dags att vinka hejdå till T som ska ge sig av norrut för att vandra Kungsleden i 10 dagar med kompisar. Det känns lite trist för vår del men ska han göra det någon gång i livet så passar det väl bäst nu när vi bara har vår Selma att ta hand om. Medan han vandrar får jag och Selma passa på att träffa små och stora vänner och umgås med familj och släkt, och förhoppningsvis fortsätter det härliga vädret så vi får fler stranddagar.
 
På torsdag är det också dags för min knäröntgen. Svullnaden har gått ner rejält men det "klickar" till i knät ibland vilket får mig att tro att det kanske är en lös benbit , så kallad lös kropp, som spökar även i detta knä.
 
Under veckan har vi också fått våra bröllopsbilder!! Det betyder att jag under mina ensamma kvällar kan påbörja en fotobok för vårt bröllop, något som ska bli jättekul! Älskar att bläddra i korten från bröllopet och resan, lyckokänslorna svämmar över en om och om igen

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: