Hakuna Matata

2015-11-23
21:18:03

Magsjuka in the house /S
Under föregående vecka vabbade vi hela veckan utom måndagen. Selma hämtades hem på måndagen efter blöjbyten som tydde på magsjuka. Magen var instabil hela veckan och det fick bli en hemmavecka även om det blev bättre och bättre. Igår laddade vi för en ny arbetsvecka, kläder las fram och allt det där andra som hör till inför uppladdning för arbetsvecka.
Under natten vaknade jag, torr i munnen och väldigt illamående. Jag gissade på att det var graviditeten som spökade till en början men till slut tvingades jag gå upp och börja hulka över toaletten. Inga graviditetssymptom där inte. Skönt nog fick jag sova nästan hela natten innan det var dags igen. Jag ser helt förjävlig ut med sprängda blodkärl som skapat massa röda prickar i ansiktet, och mina ögon värker efter ansträngningen.
Jag hade samma "tur" när jag var gravid med Selma och att vara gravid med en bebis som rör sig och sparkar i magen är verkligen hemskt! Förutom det är jag dessutom inne i en hungersperiod, jag har därmed varit extremt hungrig hela dagen men samtidigt mått extremt illa. Nu hoppas jag att det är över för den här gången och att de kommande två dagarna hemma bara blir återhämtningsdagar. Så fort jag är frisk så blir det till att färdigställa Selmas nya rum som bara väntar på nya lister och kontaktuttag. Någon inflytt blir det dock inte än på ett tag då vi tänkt ta tag i kontoret under mellandagarna och därmed behöver vi använda rummet för lite förvaring under den renoveringen. 
 
Imorgon hade jag längtat efter ett nytt preggopass men det får helt enkelt vänta till nästa vecka!
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: