Hakuna Matata

2015-01-25
19:56:09

Stockholmstripp /S
Söndag och vi är hemkomna igen efter vår lilla Stockholmstripp. Selma har spenderat en helg hemma hos sin mormor och morfar medan vi njutit av ett besök på ABBAmuseét, god mat, en Evitaföreställning, en hotellnatt med den så härliga hotellfrukosten och en dag strosandes runt på Stockholmsgator och affärer. Det var lite konstigt att åka ifrån Selma. Vi har ju gjort saker tidigare utan henne men av någon anledning tyckte jag det var lite jobbigt att lämna Karlstad med henne kvar, även om det så klart gick bra!
Den här lilla trippen är förresten en del av mitt nyårsmål - att bli bättre på att göra saker jag/vi inte brukar! Det är verkligen värt jättemycket att få göra en sån här grej, eller bara gå på grejer i sin egen stad! Det tankar på med energi :)
 
En annan grej som gjorde oss på bra humör under helgen var att vi äntligen kom fram till ett beslut gällande restaurang för bröllopsmiddagen! Därmed är alla de stora besluten fattade och nu återstår bara mindre detaljer så som att skaffa pass, köpa BH som funkar till klänningen, och hår/smink och smycken, gravera ringar. Det känns riktigt skönt!! Hur det än går med de där mindre besluten så har vi bokat/bestämt så mycket att det nu verkligen blir av!
 
Nu ska vi njuta av lite tid i soffan innan det är dags att sussa. Imorgon blir det en vabdag för min del då Selma fortfarande är hängig och nu också lite småförkyld.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: