Hakuna Matata

2015-01-26
14:52:36

Rainy day /S
Fy vilket trist väder! Idag har det regnat eller snöat hela dagen. Selma har varit pigg men inte klarat någon som helst motgång. Jag vet inte... känner mig lite lätt förvirrad över det hela. Är hon sjuk eller är det bara någon ny utvecklingsperiod!? Det som talar för att hon kanske inte är helt pigg är att hon sover länge när hon väl får chansen, en timme eller mer utöver den vanliga middagsluren. Jag kan bli lite nojig och tankarna rusar iväg ibland... tänk om det inte bara är en vanlig förkylning hon har i kroppen, utan något allvarligt? Det här är andra veckan som hon är hängig utan att egentligen vara sjuk på riktigt. Jag vet inte, får ha is i magen helt enkelt och se hur det utvecklar sig.
Förutom en förmiddag med bokläsning, målande, konflikter och dammsugning så har jag passat på att leta vinteroverall till nästa säsong medan stumpan sover. Vinterrea är ju den perfekta tiden att hitta bra grejer till vettiga priser! Selmas superfina Popoverall har varit toppen och jag är supernöjd. Den köptes till halva priset på förra årets rea och jag hade gärna köpt en i år igen men det verkar inte som att det finns någon i hennes storlek, om jag nu inte kan nöja mig med en svart overall men jag vill ju att hon ska synas bra den här mörka årstiden. Det jag gillat skarpt med Popoverallen är att den hållt henne både varm och torr men också att den är försedd med bra reflexer. Tyvärr verkar reflexer vara en bristvara när man ser till overaller. I min värld så borde det vara självklart att overallerna ska vara försedda med rejäla reflexer både upp- och nedtill på både fram- och baksidan, men så är sällan fallet.
Eftersom det inte verkar gå att få tag i en PoPoverall på denna rea så har jag kikat lite på Geggamojaoveraller. Har ingen direkt erfarenhet av märket själv men efter lite googlande så verkar det som att det är bra grejer. Får se om jag chansar på det till nästa säsong eller ej. I-landsproblemet som dyker upp då är om man ska välja en grön eller cerise! Jag brukar försöka tänka lite könsneutrala färger på ytterkläder som är dyra i inköp men kombinationen av cerise och det turkosa blixtlåset var ju väldigt snyggt alltså!
En annan sak jag har tagit tag i är att ringa en frisörsalong för att försöka boka in en tid på bröllopsdagen för hår och smink. Blir så sur på mig själv som inte tagit tag i det tidigare då jag frågade för flera veckor sen när jag klippte mig och de då hade tomt den dagen! När jag ringde idag så trodde hon redan att de hade någon annan bokad den dagen. Vi får väl se, de skulle återkomma imorgon med ett besked! Håll tummarna då de var en av de få salongerna med någorlunda rimliga priser!
 
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: