Hakuna Matata

2015-01-19
17:18:03

Makarska - here we come /S
Igår kunde vi bocka av ännu en punkt på vår to do-lista inför bröllopet och det var vår bröllopsresa! Vi har velat fram och tillbaka länge men har nog hela tiden lutat en hel del åt Kroatien som valet till slut föll på. Det blir en hel vecka utan barn, där vi bara ska vara vi två! Jag tror ärligt talat att det kommer bli lite konstigt - att försöka falla tillbaka till våra "gamla" roller - att vara ett par där man i en veckas tid bara har varandra att ägna sig åt - men jag tror också det är guld värt. Nygifta på en ny plats, ett turkost hav, god mat, vin och nya saker att uppleva och se. Jag tror att jag kommer längta efter vår lilla tjej galet mycket men jag hoppas att det håller sig på en rimlig nivå så att man inte sitter och längtar hem halva veckan! Jag har trots allt aldrig varit ifrån henne mer än en natt åt gången, och nu ska vi vara borta en hel vecka!! Men hon kommer att ha det så himla mysigt med sin farmor och farfar så det ska nog inte gå någon nöd på henne.
Det känns så skönt att ha bockat av några av de där större grejerna! Nu är det bara en restaurang/lokal vi måste bestämma oss för av de där större grejerna och en hel del mindre detaljer :)
 
Min och Selmas helg blev för övrigt förlängd! I fredags ringde de från förskolan och jag fick hämta hem en pigg tjej som dock inte var i form för förskolans värld och helgen fortsatte på samma vis. Pigg men orkar inte med några som helst motgångar och har varit supertrött vid lunchtid trots att våra dagar varit lugna. Därmed fick det bli en dag hemma idag och imorgon får hon vara hemma med sin pappa. På onsdag har vi ju vår lediga mysdag så jag hoppas hon ska vara i form för förskolan på torsdag igen! Hon har gått från att vara jättefrisk sitt första år i livet till att åka på en förkylning eller feberdag titt som tätt... men det är väl det som hör till första året i förskolan!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: