Hakuna Matata

2014-10-19
20:07:29

Helgmys /S
Efter en kort arbetsvecka som kändes lååååång så var det väldigt skönt när helgen väl kom. Både jag och T kände oss helt tömda på energi på fredagskvällen och klockan hann inte bli mycket innan vi gav upp och helt enkelt gick och la oss. På måndagen vaknade vi till en grå dag och helt spontant och lite väl i sista laget bestämde vi oss för att åka till badhuset tillsammans med syrran och hennes familj. Vi blev nog båda lite förvånade när vi väl kom in och Selma började gråta och klamra sig fast runt min hals när vi väl gick ner i bassängen! Vår tuffa, kavata tjej som älskar att bada?! Men vi har inte badat sen i somras, och ett badhus har vi inte besökt sedan i tidigt i våras och då var det mitt i veckan och väldigt lugnt jämfört med denna gråa lördagsförmiddag då upplevelsebadet var ganska välfyllt. Det tog 15-20 minuter innan hon började slappna av och istället njuta av besöket!
Väl hemma igen somnade hon som en stock i sin vagn, T slocknade en stund på sängen och jag själv passade på att dyka ner i soffan med en Nora Roberts-bok. Det var så himla skönt och avslappnande att få ligga där och läsa i ett alldeles tyst hus efter en mysig familjeaktivitet på förmiddagen.
 
På kvällen bjöd vi in några kompisar på soffhäng, vin och skitsnack, jättemysigt! Så när vi väl somnade på kvällen var vi riktigt nöjda med en supermysig dag tillsammans med nära och kära. Efter en bra dag igår, kunde vi idag unna oss att göra ingenting med gott samvete så det blev en sen frukost tillsammans innan vi gick en promenad tillsammans.
 
Idag har jag också passat på att klicka hem en ny åkpåse till stumpan. Då en ny liten kusin beräknas komma i mitten av februari så var det dags för oss att köpa en egen åkpåse till Selma och lämna tillbaka den lånade. Det har varit väldigt lyxigt att få låna en så länge, och det har också gjort att jag fått chans att känna efter vad det är jag verkligen vill ha och det jag suktat efter en längre tid är en åkpåse med lammskinn, men eftersom vi fått låna en åkpåse har ett köp känts så onödigt. Men nu kunde jag klicka hem den med gott samvete, och ännu bättre kändes det när Jollyroom.se hade kampanj på just åkpåsar och jag fick 30% rabatt! Jag ramlade också över något annat smart, nämligen reflexklisterlappar till vagnen - väldigt passande nu när vi är inne på sista veckan med sommartid!
 
http://www.babyland.se/bab/ftp/productpage/34/34a51e8b1f5db47223e03f8faa9be4.jpg
Köptips för alla som går med barnvagn! (http://www.jollyroom.se/produkter/pogu-barnvagnsreflex-silver-3)
 
http://cdn1.jollyroom.com/storage/ma/ebae750b18de44329b4855b6e73a4fe3/ceb4a81362964d59a0c4188a92bfa1e0/1200-1636-0-jpg.Jpeg/D6A7D295C28D013BE220A90335A14572AC10F98A/205252.jpeg
Selmas nya gosiga åkpåse, fast jag valde grått skinn som kändes lite mer praktiskt. Hoppas att den ska vara precis så varm som jag tror och hoppas!
 
Jag har för övrigt börjat kika lite smått på en ny vagn till Selma, eller rättare sagt en sulky. Jag älskar fortfarande vår Brio Smile men jag ser att hon börjar bli ganska lång för den och huvudet sticker halvt upp så frågan är hur länge till hon kommer sitta bekvämt i den. Å andra sidan kanske hon inte växer i samma takt framöver. Jag snubblade över en bild av Kronans nya sulky, Kronan Sulky S som är precis vad jag önskar av en vagn om jag ska byta ut vår älskade Smile. Men vi får se, den har inte kommit ut på marknaden än tror jag och priset låg på ca 3500kr tror jag vilket kanske känns lite väl saftigt. Men vi får se, jag får ju erkänna att jag är ganska bra på att "unna" mig när det kommer till Selmas grejer ibland även om vi varit ganska bra på att hålla i slantarna och inte köpa något i onödan.
 
http://www.barnvagnsblogg.com/wp-content/uploads/2014/09/SulkyS_blue_01.jpg
Kronan Sulky S

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: