Hakuna Matata

2014-10-07
19:38:21

Eee, Ååå, Eee, Huuur /S
Det var ramsan Selma körde i badet ikväll flera gånger om innan poletten föll ner och jag insåg att hon lärt sig början på räkneramsan som vi "tränat" på. Det är verkligen en fascinerande tid nu, hur nya ord ramlar ur hennes mun titt som tätt och man blir lika förvånad varje gång... "När lärde du dig det?!"
 
I övrigt är det typisk höst! Vädret börjar sakta men säkert anta sin "rätta" form med regn, blåst och mörka kvällar istället för den senaste tidens soliga och varma dagar. På jobbet har barngruppen bott in sig och tempot skruvats upp, sjuka kollegor och den så klart tillhörande vikariebristen :p Mitt humör börjar också bli typiskt för årstiden, det vill säga att jag går i ide! Sedan mitt misslyckade försök att börja löpträna så har ingen träning alls blivit av, och istället har kvällarna bestått av tvmys i soffan, gärna med choklad till. Knäontet höll i sig länge och det är faktiskt först sista tvådagarna som smärtan är i stort sett helt borta så jag vet inte om jag ska våga mig på ett nytt försök men backa många steg och köra väldigt korta och långsamma sträckor eller om jag bara ska lägga ner helt och hålla mig till gymmandet kanske.
Utöver det så har T fått börja åka till Stockholm för jobbets räkning titt som tätt och det ska pusslas med schema och vovve, något som funkar men tar energi i sig.
Trots att jag i stort sett gått i ide så har jag hunnit med två utekvällar under oktober, en middag med vännerna och bowling, middag och drink ute med kollegorna. Riktigt skönt att få komma ut och riktigt kul att bowla!!
 
Nu ska jag gå och se till den lilla damen som inte verkar vilja somna idag.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: