Hakuna Matata

2014-05-26
17:27:31

virvelvind /s
Idag är jag hemma från jobbet då T gjort sig illa i ryggen, och kombinationen dålig rygg och aktiv, temperamentsfull ettåring är väl sisådär!
När vi väl bestämt att jag skulle vara hemma kastade jag iväg ett meddelande om playdate förfrågan - det gäller ju att passa på när man är hemma en vardag då det nästan är enbart då föräldragruppen ses.

Så på eftermiddagen invigde jag och Selma den nya cykelsitsen och trampade iväg mot parkleken för bus och lite födelsedagsfirande tillsammans med tre andra små vänner med mammor.
Väl framme dukades fika fram på en picnicfilt i skuggan och de små sätt och lekte så lugnt och fint.... utom Selma! Selma rusade mot alla håll och kanter och förstod inte alls grejen med att sitta och leka på en filt. Mest fastnade hon vid en rutschkana där vi två lekte i cirka 10 minuter. Till slut kom de andra och gjorde oss sällskap men då rusade Selma mot nästa ställe!! En mysig stund men kanske inte så mycket umgängestid med de andra.
Efter den stunden funderar jag på om vi har ett aktivt eller "genomsnittligt" barn. Det har ingen som helst betydelse vilket det är men det slog mig bara hur aktiv och utforskande hon var jämfört med de tre vännerna. Eller kanske det bara handlar om att hon nått lite längre i den motoriska utvecklingen? Hur som helst är det alltid kul att observera och se sitt barn i nya miljöer utanför hemmet då man får se en annan sida av dem :)

Imorgon blir det ännu en dag hemma. Vi får se om det blir en dag på hemmaplan eller playdate med en annan liten vän!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: