Hakuna Matata

2014-05-22
20:29:36

Upp och ner /S
Nu känns det som att sommaren har anlänt och på ett sätt är det lättare att verkligen utnyttja dagarna till max och vi leker i stort sett till sängdags för stumpans del. Idag invigde vi den nya lilla poolen i värmen. Till en början tyckte hon mest att den var lite otäck men sedan lossnade det och hon plaskade glatt även om hon höll sig på utsidan av den hela tiden.
Trots att fint väder gör humöret lättare så är jag i en trött period där energin inte riktigt räcker till. Humöret dalade också lite idag efter en ny diskussion med min nya chef där jag kände mig nästintill kränkt och jag kände hur all glädje och pepp jag känt inför höstens arbete, bara rann av mig och hon tog all min arbetsglädje och motivation ifrån mig. Jag vill absolut ha engagerade och involverade chefer men när hon i stort sett säger att alla våra planer är fel, att vår tänk med miljön är fel och att en grupp 2-åringars bristande intresse för pyssel är vårt misslyckande... tja... då känner jag att det inte finns någon mening med att hon säger åt oss att planera när hon i slutändan ändå säger att det vi gör är fel och att vi ska göra på hennes sätt.
Kollegor betyder jättemycket men jag har insett att en bra chef är otroligt viktigt också, och tanken på att hen ska vara min chef kanske många år framöver, får mig verkligen att deppa ihop. Jag får väl ge det hela en chans i höst men fortsätter jag få samma bemötande är det definitivt dags att se sig om efter en ny arbetsplats :(
 
Det känns verkligen jättetrist att ha den här känslan när man precis kommit tillbaka från en föräldraledighet och har lite svårt att känna motivation till jobbet då jag helst vill vara hemma med min lilla tjej. När jag väl börjar känna mig peppad så har jag under de här veckorna i stort sett blivit dissad och sågad vid fotknölarna vid 2-3 tillfällen redan av chefen. Nu är det inte personligt mot mig då mina kollegor möts av samma sak, det är nog kanske bara det att jag har lite svårt att vara tyst och bara ta emot när jag tycker det är fel.
 
Men imorgon börjar en ny helg som ska inledas med grill tillsammans med vänner för att fira nytt jobb för vännen. Vad helgen ska få bjuda på i övrigt återstår att se! En shoppingrunda står dock högt på listan då min sommargarderob ekar tomt!!!

Kommentar:
#1: Linda

Fy vad jobbigt det där är. Hatar när man får kritik som man inte tycker är rättvis eller bra framförd. Hoppas det blir bättre!

2014-05-23 @ 21:33:20
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: