Hakuna Matata

2014-05-28
14:19:04

Bitter /S
Dagens läkarbesök slutade inte alls som jag hade hoppats. Efter att läkaren undersökt mig stod hon som ett frågetecken innan hon lämnade rummet en stund för att prata med någon specialist. Väl tillbaka fick jag en remiss till röntgen, något som kan dröja upp till 12 veckor! Jag fick också recept på smärtstillande och antiinflammatoriskt och remiss till sjukgymnast, och sjukskriven i 2,5 vecka.
 
Jag hade verkligen svårt för att hålla tårarna borta för hennes piller tror jag inte kommer hjälpa det minsta, tror och hoppas snarare att de ska hitta något på röntgen som ska leda till operation som hjälper mig att bli kvitt de här besvären för alltid. Just nu har jag jätteont vilket gör att jag har svårt att gå och stödja på benet och tanken på att behöva ha de så hela sommaren gör mig så ledsen. Att jag inte ska kunna springa och leka med min dotter obehindrat är det som gör mig så himla ledsen för sommaren får vi inte tillbaka. Jag hade inte brytt mig alls lika mycket om vi befunnit oss mitt i vintern eller hösten eller för den del tidiga våren - men just sommaren och allt som hör den till! Jag vågar ju knappast boka in någon semesterresa ifall jag blir kallad till röntgen den veckan. Jag hade verkligen sett fram emot sommaren med vår nu ettåriga tjej som kan springa, tycker om att gå på promenad och gräva i sandlådan och allmänt utforska. Som det känns just idag så gör det så ont att jag omöjligt skulle kunna springa ifatt henne om hon fick för sig att springa ifrån mig.
 
Jag borde väl försöka se ljust på det och ta var dag som den kommer men just nu känner jag mig bara så ledsen och besviken. Om inte jag känner mig bättre på måndag skulle jag kontakta läkaren igen så nu vill jag bara att dagarna ska gå då jag är 99% säker på att pillren inte kommer göra någon nytta alls :(

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: