Hakuna Matata

2014-03-18
08:29:02

Vårtider /S
Nu känns det verkligen som att våren har anlänt med solsken i flera dagar!
I helgen njöt vi av den i Sunne hos min mormor tillsammans med Selmas mostrar, kusiner och mormor. Det var full rulle från morgon till kväll, bus med kusinerna, få krypa runt i gräset, hälsa på hästen, äta mat tillsammans med resten av tjocka släkten och sova någon annanstans än hemma. Både vi och Selma var trötta när vi väl landade hemma igen på söndagseftermiddagen!
Igår skulle det blivit fika och lek med kompisar men Selma och jag fastnade hemma hos mina föräldrar där vi passade på hantverkare som jobbade heeeela dagen istället för en timme eller två som jag trodde. Så Selma fick nöja sig med att leka med sin mamma. Vi får väl se om det kanske blir lek idag istället. Planen är att S och hennes son ska komma men vi får väl se om de vågar då Selma är lite snorig idag.
 
I övrigt väntar ett besök på mitt jobb under veckan, vinka hejdå till pappan i huset som ska på grabbresa till Trysil torsdag till söndag, och ett besök på helgens barnmässa. Vi får väl se om vi planerar in något mer skoj kanske beroende på humöret. Med en snorig näsa är det ju tyvärr lite si och så med sömn på nätterna så vi hoppas att det ger med sig snart.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: