Hakuna Matata

2014-03-10
12:51:00

Måndag /S
Vilken tur att vi fick en helg med mycket sol som vi gjorde det mesta av nu när man tittar ut på det gråa och trista regnet! Igår sken solen återigen och det fick bli ännu en gemensam promenad för hela familjen. Både jag och T var dock rätt sega så det var en tung promenad, men vi tog oss runt hela rundan och Pepsi var nöjd över att få gå lös (med spårlina) större delen av promenaden. Väl hemma blev det fika ute i solen, lite rensning i rabatterna och Selma kröp runt på upptäcktsfärd i trädgården. När vi ändå var klädda för utevistelse blev det en stund i lekparken där det gungades och åktes rutschkana innan vi gick hem för lunch. Väl hemma fick vi kasta i oss maten och köra en turbostädning då vi fick spontanbesök av J&F, och precis när vi stängt dörren efter dem kom pappa in en snabbis med mammas senaste reafynd till Selma ;)
Innan dagen var över hann jag slänga mig iväg och köra ett pass på gymmet. Det går fortfarande bra och är kul men jag har nog fastat lite vad gäller viktnedgången vilket nog främst beror på vad jag stoppar i mig då det blivit lite för mycket av det goda på sistone. Men det är bara att kämpa på och ta nya tag!

Väl hemma igen avslutade vi dagen med att fixa iordning en bacon/pastasallad som vi avnjöt framför TVn till favvoserien för stunden, Suits.

Imorse åkte T till Stockholm så den nu har vi ett dygn för oss själva jag och stumpan. Vi får väl se vad vi ska hitta på, i eftermiddag funderar jag på om man kanske skulle ta en tur till badhuset! Det gäller ju som sagt att göra det mesta av våra sista dagar nu när det återstår tre veckor på min ledighet. Nästa vecka ska vi hälsa på jobbet och kolla läget och hämta ett schema!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: