Hakuna Matata

2014-03-31
13:42:00

The first last kiss /L
Jag har läst en del böcker sedan sist men inget att rekommendera hittills förrän idag.
 
OMG MOMENT!
 
 
The first last kiss av Ali Harris är en av de vackraste som jag någonsin läst.
Boken handlar om det brittiska paret Ryan och Molly. Den är inte skriven i kronologisk ordning utan hoppar i tiden genom att Molly ser tillbaka på kyssar som definerat viktiga eller oviktiga händelser i parets historia. Deras saga börjar redan när Molly är en trotsig 15-åring och populäre Ryan försöker fånga hennes intresse, något som inte går så bra. 
 
Detta är en sån där bok som man blir helt förstörd av faktiskt. Till en början tyckte jag inte den var så speciell men ju mer historien utvecklar sig ju bättre blir den. Man skrattar och gråter och gråter och gråter.
 
Nu ska jag varna för spoilers här, men det går bra att fortsätta läsa för även om du vet detta så är boken lika bra. Efter mycket om och men så ser det äntligen ut som att paret kan leva lyckliga, tills den dagen då Ryan får beskedet om att han har cancer. Sen är det bara att ta fram näsduken för jag bölade mig igenom resterande sidor. Fyttikatten säger jag bara! 
 
Jag kunde inte låta bli att jämföra historien med mitt och J:s förhållande. Vi träffades också unga och man har en förväntan av att man ska bli gamla ihop. Alla har inte den lyxen. Det måste vara fruktansvärt att se sin kärlek sakta dö. Att vara i ett förhållande där den ena inte har en framtid och den andra ska lista ut hur man lever vidare efteråt. 
 
Tyckte du om Cecelia Ahern Ps. I love you garanterar jag att du gillar Ali Harris The first last kiss.
 
 
 
 
Taggar: Ali Harris, Bok, Bokrecension, Boktips, The first last kiss;

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: