Hakuna Matata

2014-03-06
18:52:58

Psykbryt /S
Inatt var ännu en tråkig natt man jag tog bara 2 minuter av den! T satt inne hos Selma i 2,5 h innan hon somnade om, men tyvärr var det bara för stunden då hon vaknade 2 minuter senare. Eftersom T skulle upp och jobba tog jag över men när hon började ställa sig upp i sängen och glatt pratade direkt så bara fick jag panik!! Både tålamod och energin var slut efter dessa nätter så jag gick ut ur rummet samtidigt som tårarna sprutade och en lätt chockad T tog över så att jag fick gå och lägga mig.
Hahaha, så kan det gå! Hade redan varnat honom för att ett psykbryt var nära och det var tydligen sant! Det tråkiga när man väl får sova är ju att jag är så van att lyssna till varje litet ljud från henne att jag vaknade hela tiden, men det var otroligt skönt att ändå slippa ta den där fajten.
Idag har jag begränsat dagssömnen lite med förhoppningen om att det ska ge resultat under natten men vi får väl se.
 
För att tanka energi har vi idag hälsat på S och hennes lille F i deras fina hus. S bjöd på gofika och knoddarna kröp runt och fajtades om leksaker. Efter att varit hemma och lagat iordning lite middag som vi ätit tillsammans så ska jag nu snart tanka mer energi genom lite egentid på gymmet. Att det är fredag imorgon gör ju inte saken sämre direkt :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: