Hakuna Matata

2014-06-24
13:05:24

semesterlängtan /s
Nu har vi kommit till den tidpunkten när hjärnan gått på semester innan det faktiskt är semester. Dagarna går så långsamt just nu och man orkar inte ta tag i något alls nu när tiden äntligen finns!

På hemmaplan går det också långsamt och vi får inte riktigt tummen ur till något tror jag. Inga semesterplaner är bokade, Selmas sandlåda såmom vi pratat om länge är fortfarande bara prat and so on...

Något som faktiskt är positivt med den här tiden på året är att min läslust alltid återvänder!! Jag har redan hunnit igenom några böcker och igår inhandlades 5 nya pocketböcker när Ica maxi sålde alla pocket för 39kr/st :)

Idag ska jag ta en sväng på stan då en viss liten tjej ska döpas o helgen, och som vanligt ekar min garderob tomt. Jag hoppas på att kanske kunna göra lite reafynd både till mig och den lilla damen :)

Senaste nytt är att jag fått svar på min röntgen och nyheterna mottogs väl med blandade känslor får jag nog säga. Plåtarna visade att jag HAR en broskbit som ställer till det i knät, något jag blev jätteglad för att få bekräftat då det är vad jag trött hela tiden. Mindre glad blev jag när läkaren sa att det är sjukgymnastik som är steg 1 medan jag själv var så övertygad om att jag skulle få en eb operationstid direkt! Jag tjatade i alla fall till mig en tid hos en ortoped så nu hoppas jag på att det ska ge mig en operationstid. Efter att ha läst om andra med samma problem så verkar ju operationen vara superenkel utan i stort sett någon rehabtid medan träning är en lång process innan den ger några riktiga resultat om det ens ger några alls. Men som sagt jag lever på hoppet tills dess art jag får träffa ortopeden!!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: