Hakuna Matata

2014-06-10
12:12:29

Ny barnvagnsjakt! /S
Nu när semestertider närmar sig börjar man så klart fundera på hur man ska spendera sina lediga dagar. Än så länge har vi inga planer alls inbokade!! Kanske att det får bli några nätter på lite olika ställen så som Linköping, Stockholm m.m. Selma är ju lite liten än för att verkligen uppskatta djurparker och liknande så det känns som att det är bättre att hitta på något som kan passa oss föräldrar men som ändå hon skulle uppskatta.
 
Hur som helst har jag börjat fundera på om man skulle investera i en sulky/paraplysulky. Jag älskar vår vagn och tycker den är supersmidig, men den tar ju lite plats. Och skulle man vilja göra stadsbesök så känns det som att tåg vore det absolut smidigaste sättet och då känns vår vagn helt plötsligt väldigt klumpig jämfört med en paraplysulky. Huvudvagnen skulle fortfarande vara vår Brio Smile, men just för resor när man har massor av annat som ska med och man vill vara lite lättpackad, eller om det kanske blir en utlandsresa under kommande året - då känns en sulky som ett bra komplement kanske....
 
Jag har nog lite fördomar mot paraplysulkys då de känns så rappliga så det får nog bli en sväng någon dag för att klämma och känna lite på några. Om det blir ett köp så får det inte bli alltför dyrt - maxgränsen går nog runt 1000-1500kr någonstans. Jag vill att det ska vara liggläge i vagnen och en bra suflett som skyddar mot solen! När man har en vagn med svängbara hjul så känns det omöjligt att välja en med fasta, så svängbara hjul är väl också ett önskemål.
 
 
Någon som har några tips?
 
http://s.cdon.com/media-dynamic/images/product/toy/vidmatbordet/image3/baby_trold_paraplysulky_traveller_lila-26833938-1155246523-.jpg    http://www.beba.se/Userfiles/Image/products/1076_3345_2.jpg

Kommentar:
#1: Linda

Vi köpte en sån dålig vagn. Kommer inte ihåg märket nu men köp inte den! :))
Rekommenderar att ni ser på den ihopfällbar. Vi tänkte inte på det och vagnen är lika stor i bilen som emmaljungan vilket bara är ett stort irritationsmoment. Se hur den är att gå med. Vår har så korta handtag så du måste ta korta steg för att inte trampa rakt i vagnen när du går. Dessutom rekommenderar jag att köpa extra solskydd då barnen sitter framåt och får gärna solen rakt in i vagnen.

2014-06-11 @ 18:12:14
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: