Hakuna Matata

2014-02-18
17:21:00

Skippa dessa i bokhyllan /L
Inte alla böcker är värda att ödsla tid på. Jag har hittat två serier som är totalt urusla.
 
1) Ava Claire His submissive-series: 
Handlar om Leila som önskar sig en fot in på en känd PR-byrå. På väg till intervjun stöter hon på billionären Jacob som ger henne ett erbjudande som hans personliga assistent och undergivna älskare.
Ni hör själva. En dålig Femtio nyanser av honom-kopia. Jag började läsa men redan i första kapitlet så DRAR han henne ut i trappgången och antastar henne. Det var ett rent våldtäksförsök och då kände jag NEJ. Detta kan aldrig vara värt att läsa. Så jäkla sjukt dåligt.
 
 
 
2) C.C Gibb All or nothing-triologin:
Handlar om 22-åriga Katherine som i stort sett tvingas till jobb hos mannen-som-aldrig-tar-ett-nej-Dominic-Knight.  Han är väldigt dominant och vill ha henne. Det händer i stort sett ingenting. Jag plågade mig igenom två av tre delar av denna triologi. För det första så bråkar de hela tiden, och jag förstod aldrig varför. Det var alldeles för mycket av läs-mellan-raderna i dialogerna. Och sexscenerna ska vi inte tala om, pågick i en oändlighet! Nej, trist och tråkig serie.
 
 
Taggar: All or nothining-series, Ava Claire, Bok, Bokrecension, Boktips, C.C Gibbs, His submissive-series, Knight takes Queen, Knight´s Game, Knight´s mistress, Serie;

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: