Hakuna Matata

2014-02-15
07:42:00

Madeline Sheehan /L
Om du gillar tv-serien Sons of anarchy kan jag garantera att du gillar Madeline Sheehans bokserie om motorcykelklubben Hoursemen. 
 
Serien börjar med boken Undeniable där man får följa kärleken mellan Eva och Deuce. 
De träffas i fängelsets besöksrum där bådas pappor (båda presidenter i olika klubbar) sitter häktade. Eva är vid det laget bara 5 år och Deuce är 18 år äldre.
Eva förälskar sig från första stund. Därefter följer möten med flera års mellanrum men till slut är Eva gammal nog för Deuce att våga ta steget vidare. Deuce är inte bara äldre men också gift och har barn. Han är konstant otrogen, otrevlig och vad som får Eva att fortsätta stå ut med denna tortyr är oklart. Blind kärlek antar jag.
Han bokstavligt talat tvingar henne att kyssa honom medan en kvinna utför oralsex på honom. Han är ett riktigt j*vla svin! Han gör så mycket sjuk saker genom seriens gång men samtidigt kan man inte låta bli att tycka pytte-lite om honom ändå. Han är en sån karaktär som du älskar att hata.
 
Serien fortsätter med andra karaktärer från Deuces klubb och deras kärleksliv.
 
Unbeautifully (bok 2) handlar om Deuces dotter Danny som faller för sin fars äldre vän Ripper. Deras kärlek är förbjuden och tvingas hålla den hemlig. Saker sker, Ripper försvinner och Danny lämnas med krossat hjärta.  Senaste utgivna boken i serien är tredje delen Unattainable som handlar om Tegen, vars mor är en av klubbens "tjänare" och Deuces son Cage. Tegen hatar klubben och allt vad den står för, hon är dessutom inte rädd för att skrika ut det heller. Cage sliter med att få sin fars godkännande och är känd för sin framgång bland stadens kvinnor. Dessa två har ett riktigt hat-kärleks förhållande. I boken får man också följa klubbmedlemmen Dirty som räddar Dannys vän Ellie från att bli våldtagen av stadens sheriff. I rädsla för hennes liv hålls hon gömd hos Dirty som sliter med hemska barndsomsminnen och gör allt för att hålla människor undan, inklusive tvåtta sig - därav smeknamnet Dirty (Låter väl som en riktig goding). Självklart smyger sig kärlek fram här också.
 
 
Man kan inte hjälpa att undra om det verkigen är så här det går till i dessa klubbar? Det som var svårast under läsningens gång var ändå det att man som läsare sympatiserar med en karaktär som under seriens gång utför en gangbang på en rivaliserande kvinna. Den biten irriterar mig fortfarande.
 
Som ni förstår så är denna serie väldigt mörk och ångestframkallande men åååhhh så beroende! Jag rekommenderar den verkligen! Låt oss hat-älska dessa karaktärer tillsammans. Läs!
 
 
 
Taggar: Bok, Bokrecension, Boktips, Madeline Sheehan, Serie, Sons of anarchy, Undeniable;

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: