Hakuna Matata

2014-02-25
09:34:21

Lite fattigare och lite trängre på hyllan /S
Igår var jag på mitt första Mary Kay-party. Jag är inte så mycket för homepartyförsäljningar då det oftast är så dyra grejer. Hittills har jag varit på Tupperware (förstår inte alls grejen - så dyrt för plastburkar!), Partylite (fina grejer men löjligt dyrt för ljus). Igår fick vi i alla fall göra en minibehandling för händer och ansikte och det var faktiskt riktigt bra grejer. Allra bäst gillade jag foundationen som vi avslutade med och en liten behandling för läpparna. Avslutningsvis fick vi se vad produkterna kostade och förslag på olika paket.... Antar att jag inte behöver tala om att det var dyrt! Det dyraste paketet kostade 4800kr och det var inte särskilt många produkter!!
Som vanligt så känner man sig dum om man inte köper något alls så jag köpte baspaketet med rengöring, återfuktning och foundation. Långt ifrån gratis så jag ångrade mig redan på vägen hem då jag egentligen är alldeles för snål för att kosta på mig så dyra hudprodukter. Jag använde det i alla fall igår kväll och imorse och det verkar ju helt klart vara bra grejer så förhoppningsvis är de värda sitt pris!
 
Jag googlade märket lite innan partyt och hittade nästan enbart positiva omdömen om produkterna så det blir nog bra!
 
Idag skiner solen så snart får det bli en promenad och lite senare idag tror jag att det får bli en sväng på bokrean. Det var längesen jag läste något så det är väl egentliten lite onödigt med inköp av fler böcker men det är ju så mysigt med bokrea. I år kan man dessutom få kika runt bland alla härliga barnböcker! Inte för att stumpan behöver fler böcker som medlem av Goboken och med kusiner att ärva från men någon liten bok kan man ju ändå få köpa med sig hem ;)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: