Hakuna Matata

2014-04-07
21:11:38

Stapplande steg /S
Lagom tills dess att jag gått tillbaka till jobbet så har vår lilla tjej börjat ta sina första stapplande steg. Än så länge har hon inte tagit mer än 4-5 steg åt gången men om hon bara vågade så tror jag hon skulle kunna ta många fler faktiskt. Vi får väl se, hur lång tid det tar innan hon börjar knalla ordentligt!
 
Idag inleddes en ny arbetsvecka och jag försöker fortfarande känna mig hemma men än så länge känner jag mig fortfarande lite ringrostig och som att jag har lite dålig koll även om det börjar bli bättre. Väl hemma så åkte T genast iväg för att hämta hem vår nya soffa som kommit!!
Det tog sin lilla stund med montering, och städning men nu står den så bra här så! Den blev inte alls så hiskeligt stor som jag trodde, tvärtom så såg den nästan lite liten ut! Det känns skönt att ha den på plats då vi nu kan sätta fart med lite fler inredningsdetaljer som vi klurat på men inte velat göra innan vi hade soffan.
 
Helgen som gick var toppen! Vi inledde den med att köpa en ny bil!! Äntligen hittade vi en bil som passade in på alla våra sökkriterier och än så länge känner vi oss riktigt, riktigt nöjda. Vi fortsatte helgen med att förbereda vår gamla pärla för försäljning och samma dag annonsen sattes ut hade vi sålt den och kan därmed lägga hela det här bilprojektet bakom oss. Det kanske är lite töntigt men det känns faktiskt lite jobbigt att vinka hejdå till min fina gamla pärla - min första bil, en bil som bara var min! Men att ha två bilar när man bor så centralt som vi gör känns inte riktigt försvarsbart. Istället blir det till att investera i en ny bra regnjacka så att jag kan börja cykla till jobbet :p

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: