Hakuna Matata

2014-04-13
20:52:03

Birthday girl /S
Och så var helgen slut och jag har under den blivit ett år äldre :)
 
Trots födelsedag så hade väl helgen kunnat vara bättre. Det började bra med att jag slutade tidigt i fredags, solen sken och väl hemma packade vi in oss i bilen och åkte mot Mariebergsskogen för några timmars mys och lek. Efter en stund där kände jag mig dock illamående och all energi rann av mig! Väl hemma däckade jag i sängen, illamående och lite yr och orkade inte riktigt uppskatta Ts ansträngning i köket så mycket som jag borde.
Lördagen började började med sovmorgon följt av frukost på sängen och dagens bästa present i form av massor av kramar och stora pussar från min lilla solstråle - bästa sättet att börja sin födelsedag på! Trots det så mådde jag lite si och så vilket förstörde dagen lite. Det blev en lugn dag i soffan där jag ägnade mycket tid åt att pilla med Selmas fotobok över första året som nu närmar sig sitt slut!
På eftermiddagen kom Ts familj och jag blev firad. Jag fick en tvålpump och fat från Cult Design som jag hade önskat mig :)
När kvällen närmade sig lämnade vi allihop här hemma för en kväll på stan för firande med kompisgänget, där i stort sett hälften av oss fyllt år alldeles nyligen, och två av oss fyllde den dagen! det blev middag på gamla Tempel som numera hette Brasseriet. Tyvärr var vi allihop besvikna över maten då det var lite väl snålt tilltaget och till pepparsteken som de flesta av oss beställde, fick vi pommes stripes som lika gärna hade kunnat vara från McDonalds och några små bitar med broccoli och blomkål. Mysigt ställe, god dryck och trevligt sällskap var väl det som räddade kvällen! Därifrån gick vi vidare till Tables där vi hann med mer vin och drinkar innan jag och T fick tacka för oss och lösa av barnvakten. Men det var nog tur då jag fick min beskärda del av alkohol då jag bjöds på dryck vilket gjorde att det slank ner mer än vanligt :p
 
Idag sken solen och vi tog en promenad tillsammans innan vi åkte hem och plockade lite då det var dags för mer firande, denna gång med min familj. Mysigt och högljutt som vanligt när huset fylls av små och stora!
 
Imorgon väntar en ny arbetsvecka, skönt nog lite kortare då påsken väntar nästa helg, vilket innebär en långhelg :)
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: