Hakuna Matata

2013-09-22
19:34:10

Storrensning /S
Den här helgen har vi stängt in oss i stort sett hela helgen! Det blev en hemmakväll i fredags med TV-mys i soffan och lördagen ägnades åt något så roligt som förrådsrensning... Vi har nu bott här i 11 månader och rensningen innebar att vi packade upp de sista lådorna som stått ouppackade hela året. Förrådet har varit kaotiskt, med dels ouppackade lådor, och sedan kom vi igång lite smått och skruvade upp hyllor på väggarna för att börja organisera upp det men det slutade bara med att vi ställde upp allt där tillfälligt, och sedan har hyllorna fyllts på allt eftersom med mer prylar. Den senaste månaden har både jag och T dessutom fått ta hem flera kartonger med saker från våra föräldrar i form av gamla leksaker och andra minnessaker. Men efter en hel dag med rensning, sortering, och inköp av backar har saker och ting fått en egen plats. Det enda som återstår är att torka av hyllorna men det hanns inte med så det får vi ta imorgon.
 
Idag var det babysim igen och det gick lika bra som sist! Hon sprattlade en del med benen, försökte komma fram till leksaker som flöt i vattnet, hon fick dyka 4 gånger, och flyta i badringen en stund innan vi avslutade i bubbelpoolen. Därefter blev det en tur till mamma och pappa som håller på att renovera sitt sovrum då T erbjudit sig att hjälpa till... man får väl försöka bjuda igen lite med tanke på vad mycket renoveringshjälp vi fick när vi flyttade in ;)
 
Under eftermiddagen blev det en sväng till Bergvik där det shoppades lite smått till Selma och jag tittade efter något att ha på mig på det kommande dopet, men orecis som jag trodde hittade jag inget alls! Jag tror det får bli en sväng på stan någon dag på egen hand utan Selmis, inte för att hon störde så mycket idag men jag har ändå svårt att koncentrera mig när hon är med.
 
 
KappAhl online shop - Body
Mamman är inne i en uggleperiod så självklart fick bland annat den här söta bodyn följa med hem! Det blev även ett par fina tossor och lite nya strumpor till den växande damen :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: