Hakuna Matata

2013-11-03
14:25:26

Tillfällighet eller framgångar /S
Igår var det den 2 november och Selmas farmor fyllde år! Vi åkte ut mot stugan direkt efter frukost och tog en promenad i solen. Selma somnade gott i vagnen och Pepsi njöt av att få springa runt fritt i blåbärsriset. Till födelsedagsmiddag bjöds det på kalkon (sååå gott!!) och citronpaj till efterrätt.
Det blev en heldag ute i stugan och klockan hann bli 18 innan vi åkte hemåt igen. Det var jättemysigt och jag hade gärna stannat en stund till men eftersom målet just nu är att lägga Selma kl 20 så ville jag inte riskera att hon somnade i bilen.
 
Väl hemma blev det lite lek innan vi tog ett kvällsbad och lite gröt till kvällsmat för att vara redo att somna vid 20. Just den här dagenn blev hon verkligen trött alldeles lagom till kl 20 då jag la henne. Den stora skillnaden denna gång var att hon somnade och vaknade som vanligt, men det räckte att jag gick in till henne i tre omgångar, och när klockan var 21.20 kunde jag njuta av en myskväll i soffan tillsammans med min älskade sambo resten av kvällen utan att störas något mer av att hon vaknade!! Frågan är om det var en tillfällighet eller om det här slitet den senaste veckan kanske trots allt börjar ge lite resultat?
Det låter kanske inte som någon jätteframgång att nattningen tog 1h och 20 min men nu handlar det om vår lilla tjej som i stort sett inte sovit alls utan sin mamma, vilket gett mig i stort sett noll i egentid på kvällarna och framför allt noll tid för mig och T att umgås med bara varandra. Ännu bättre blev kvällen när jag satte mig framför TVn alldeles lagom till säsongspremiären av underbara serien Downtown Abbey!!
Nu ska man väl inte hoppas för mycket på att turen har vänt, men det ger mig i alla fall mer energi och tålamod till att fortsätta kämpa ännu en vecka och se om det faktiskt vänder eller om det var en engångsföreteelse.
 
Idag var det i alla fall babysim igen och idag var det lite extra roligt då Selma somnade i bilen på väg dit vilket innebar att hon var på alldeles strålande humör när vi väl var framme och hon simmade runt och plaskade och log verkligen med hela ansiktet! Den andra anledningen var att världens snällaste B har lånat oss sin Gopro kamera som tål vatten så vi fick möjligheten att filma och fota vår tjej i vattnet och under vattnet framför allt!! Så himla roligt!! Än så länge har vi inte hunnit lägga över filmen men det ska bli så kul att få se! Vi fick låna kameran tills skidsäsongen drar igång så vi hinner nog med att filma och fota henne vid 1-2 tillfällen till :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: