Hakuna Matata

2013-11-22
21:24:00

The Game Changer & Mine /L
Tidigare i år skrev jag om två böcker där de manliga karaktärerna inte var so much prince charming. Läs här.
 
Nu har jag läst uppföljarna till båda två.
 
The Game Changer av J. Sterling är fortsättningen till The Perfect Game. Handlingen fortsätter där vi slutade. Jack blir allt mer känd och parets liv förändras med paparazzi, hängivna fans och galna ex. Kan Jack och Cassie lita på varandra och gå vidare från det som har hänt? 
Boken är helt okej, problemet jag har är att jag har fortfarande inte förlåtit Jack. Ja, jag är sjuk som lever mig in i böckerna ;) men jag kan inte hjälpa det. Sedan har jag svårt för en del beslut som Cassie tar också. Men som sagt, det handlar bara om att jag önskar att de ska göra andra val och hantera saker annorlunda. :)
 
 
 
 
Mine är Katy Evans uppföljare till boken Real. Serien som handlar om Brooke och underground fightern Remington "Riptide" Tate. Paret möter nya utmaningar och tvingas skiljas åt. Båda sliter med att gå vidare från det som hänt och lita på varandra igen. 
Bra bok, lättläst och man faller mer och mer för Remington. En karaktär som sliter mycket med sig själv men man vill bara hålla om honom. 
 
I grund och botten handlar  både Evans och Sterling uppföljare om det att gå vidare och utveckla tillit till varandra. Kärleken-övervinner-allt-till-slut. 
 
 
 
 
Taggar: Bok, Bokrecension, Boktips, J. Sterling, Katy Evans, Mine, Real, The Perfect Game, The game changer;

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: