Hakuna Matata

2013-11-24
21:47:04

Lugn helg /S
Eftersom vår lilla skruttfia åkte på en förkylning när helgen närmade sig fick det bli en lugn helg. Igår fick det bli en lång promenad tillsammans för den här familjen. Det var riktigt grått och trist ute men det var ändå skönt att gå en längre sväng, och mysigt att gå tillsammans. Selma somnade i stort sett direkt i vagnen och sov sedan gott i tre timmar ute i vagnen. När hon väl vaknade åkte vi ut till Välsviken för att kolla in XXL igen då Tobias inte hade varit där. Han hittade precis som mig en jacka :)
Därefter blev det ett besök på Maxi för att fylla på kyl och frys här hemma och det var verkligen välbehövligt! Tror knappt vi handlat så mycket på en och samma gång någonsin, vagnen var verkligen helt fylld! Men åh vad det är skönt att ha en fylld kyl och fullt skafferi igen!
Kvällen blev lite tuff då vår stackars tjej hade svårt att komma till ro och somna med en snorig näsa som bara blev värre eftersom hon grät.
Vi turades om att natta henne då hon vaknade flera gånger om, men något kvällsmys tillsammans hann vi inte få. Men så är det ibland!
 
Idag körde vi en repris och tog ännu en lång promenad tillsammans men denna gång sken solen och himlen var blå vilket gjorde det mycket mysigare. Stumpan somnade som en stock som vanligt! Väl hemma blev det lite sen höststädning i trädgården då vi tog bort de ihopkrattade lövhögarna och tog in de sista blomkrukorna.
Under eftermiddagen åkte vi till Sommarlagret och Jysk i jakt på en fin korg till vardagsrummet då vi båda tröttnat på att ha leksaker både högt och lågt där inne. Vi hittade till slut en fin på Sommarlagret, den var kanske i dyraste laget men vi tyckte båda två att den var väldigt fin och lagom i storlek så den fick till slut följa med oss hem och den blev perfekt! Vi åkte sedan vidare hem till Ts föräldrar där vi blev bjudna på riktig söndagsmiddag med tjälknul, potatis och sås, riktigt mumsigt!
 
Lilla stumpan verkade må lite bättre idag, inte lika snorigt skönt nog vilket gjorde nattningen lite lättare. Nu håller vi tummarna för att hon ska sova gott inatt då hon kan behöva en ordentligt nattsömn efter två nätter med knackig sådan...
 
Imorgon tror jag att jag och Selma ska ge oss ut på gardinjakt då jag vill ha ett par nya röda, tunna gardiner till vardagsrummet lagom till första advent :)
 
Hoppas alla haft en fin helg...!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: