Hakuna Matata

2013-11-14
19:34:00

Från bokmal till boktrög /S
Till skillnad från vissa så har jag gått från att vara bokmal till att det nu tar mig evigheter att läsa en bok. Det beror väl i och för sig inte på att jag inte vill läsa utan att jag har svårt att hitta tiden att få sätta mig ner för mig själv och läsa i lugn och ro, något jag verkligen kan sakna.
 
Men nu har jag i alla fall äntligen läst ut tredje boken i Crossfireserien, För dig nära, och jag tyckte väl samma sak om den som jag tyckte om de tidigare böckerna i serien - det vill säga sisådär! Jag har lite svårt att fastna för någon av karaktärerna, stör mig mest på dem. Sen är det det där med sexscener... jag har inget emot det men jag har lite svårt för Sylvia Days sätt att skriva dem,  det är liksom bara vulgärt... hm, vet inte hur jag ska förklara men till skillnad från Femtio nyanser böckerna så innehåller ju de både en story och sex, här känns det som att det är sex, sex, sex och ett försök till att få till en story. Irriterande nog så var ju inte detta sista delen i Crossfireserien som jag trodde så självklart har den inget direkt slut, och det stör mig då jag är sån som måste läsa slutet. Med andra ord kommer jag förmodligen att köpa och läsa även nästa bok i serien när den väl släpps, fast jag egentligen inte tycker om böckerna!
 
 
Nu är den i alla fall utläst och jag tänkte spana in CDON för att se om det kanske får bli en beställning på lite nya lättlästa böcker. Egentligen har jag tänkt läsa En man som heter Ove då jag bara hört positivt om den, och jag har själv läst första kapitlet och tyckt den var bra men det är inte riktigt den sorts bok jag är sugen på just nu. Är snarare sugen på en riktig roman, med mycket kärlek och drama men kanske lite mindre sex än vad jag läst på sistone.

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: