Hakuna Matata

2013-11-20
17:41:49

Framgång /S
De senaste två kvällarna har vi haft långa nattningar här hemma då jag påbörjat projekt, somna utan bröst och helst utan nappflaskan. Nattningarna har tagit mellan 1,5-2 h men till min stora förvåning har hon faktiskt inte varit hysterisk utan bara trött och ledsen och till slut har hon somnat efter lite buffande på rumpan.
Jag blev ännu mer förvånad när hon vaknat på natten för att amma, och sedan efter cirka 10 minuters amning tvärt har somnat om igen!! Jag var tvärsäker på att hon skulle vara jättejobbig att söva ner varje gång hon vaknade.
Imorse vaknade hon tidigt och låg och pratade en stund bredvid mig innan hon kröp nära och vilade en stund innan hon somnade om på nytt!
 
Det här går lite för enkelt för att vara sant känns det som så jag vågar inte hoppas på att det fortsätter att vara så här enkelt, utan väntar på någon form av bakslag. Men det betyder ju inte att man kan få njuta av att få sova i lugn och ro  några nätter med bara 1-2 amningspauser, istället för som i vanliga fall känna att man ammar hela natten... :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: