Hakuna Matata

2013-05-21
14:36:40

Sliten /S
Idag är första gången jag på riktigt kan känna igen mig i beskrivningen som utmattad, eller sliten småbarnsförälder.
Visst har jag varit trött förut också men idag kom det ikapp mig då natten var lite extra jobbig med en tjej som inte alls ville sova utan tittade på mig med sina stora ögon när jag försökte vagga henne till sömns genom att gå runt runt i ett mörkt hus. Jag var så trött att jag mådde illa men allt det glömdes bort när hon tittade på mig och helt plötsligt log världens största leende.
 
Idag hade vi en tid att passa på förmiddagen då vi skulle på BVCs öppna mottagning som var mellan kl 10-12. Jag hade faktiskt ställt klockan för att vara på den säkra sidan, och skönt nog så sov lilla fröken medan jag hann duscha och göra mig färdig. Men förutom att jag själv skulle bli klar skulle ju hon ammas, bytas och kläs på och vovven skulle få sin morgonpromenad! Vi klev innanför BVCs dörrar prick kl 11 och jag kunde pusta ut då vi hann! Selma hade fortsatt växa både i vikt och i längd och på sin 3 veckors dag kunde vi konstatera att hon var 54 cm lång och vägde 4410gram. Jag tycker också att det känns som att hon börjar ha lättare för att fixera blicken då mobilen över skötbordet har fångat hennes blick ibland. Det har gjort mig väldigt sugen på att köpa en spelande och snurrande mobil till hennes säng men de är ju så himla dyra så därför har jag span på Blocket och Tradera på det och på babygym. Får väl se om man kan hitta några fina till bra pris annars får det väl bli nya.
 
Efter BVC passade jag faktiskt på att vila medans hon sov. Det gick sisådär då hon verkade drömma en del och skrek till flera gånger så jag lyckades aldrig somna till helt, men 1h vila blev det i alla fall. Selma sover fortfarande så jag passar på att roa mig med slösurfande och när hon vaknar och har ammat är det dags för en promenix med Pepsi.
Igår lyckades jag slå personbästa i promenadsträcka då vi gick en runda på 3 km! Jag kan inte minnas när jag gick så långt senast, men det är flera månader sedan då T skötte alla promenader sista tiden av graviditeten, och innan jag slutade promenera helt med Pepsi så gick jag bara de kortare sista månaderna. Det som stoppat mig nu efter graviditeten är mitt ena knä som blir väldigt stelt och stumt efter en stunds promenad men igår gick det riktigt bra och knät kändes inte av alls mycket! Idag är det dock väldigt kvavt ute så jag tror vi kommer nöja oss med en lite kortare promenad då varken jag, Selma eller Pepsi gillar den här värmen! Allra helst skulle jag vilja ha ett rejält åskoväder då nattens och gårdagens regnande inte har hjälpt till att rensa luften alls tyvärr...

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: