Hakuna Matata

2013-05-24
14:39:46

Ny dag, ny energi /S
Idag känner jag mig lite som en ny människa!
Vår underbara lilla tjej valde nämligen att bara vara vaken en kort stund inatt efter amningen, för att sedan somna om. När hon sedan vaknade för morgonens amning vid 7-tiden kände jag mig som en levande död och hade inget hopp om att få sova något mer eftersom hon sovit så bra under natten.... Men är det det något jag lärt mig på de här 3,5 veckorna med Selma så är det att saker sällan blir som man förväntat sig, och härligt nog stämde det väldigt bra med hennes dygnsrytm just idag då hon faktiskt somnade om och vi sov ända till 10.45 när vi båda väcktes av att telefonen ringde. Så himla skönt!! Jag hade med all säkerhet kunnat sova 1-2 h till men är ändå oerhört tacksam för att fått sova så mycket som jag fick under natten.
 
I telefonen var mamma som ville komma och fika så det fick bli frukostfika idag och när hon åkte för att jobba hoppade jag i träningskläder laddad för en rask promenad med vovven. Eftersom det gått så bra att promenera 3 km de senaste gångerna utan att jag känt något nämnvärt i knät så fick det bli det idag med, men med målet att korta ner tiden. Svettigt var det men vi lyckades hålla tempot uppe och dra ner vår tid med några minuter och det var riktigt skönt att känna sig trött och svettig efter att ha tränat "på riktigt".
 
Nu ska jag äta en sen lunch medan Selma sover i vagnen och om det hinns med ska jag gå ut i solen och läsa vidare i min bok!
 
Trevlig helg på er, och glöm inte Mors dag på söndag!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: