Hakuna Matata

2013-05-26
13:09:33

Kolee, Reber & Proby /L
En kategori bok-dröm-pojkvän tycks vara kändisen. Det finns en hel del böcker i den kategorin. Här är tre varianter:
 
Love left behind av S.H Kolee handlar om Emma som faller för snygge (okände) skådespelaren Jackson. De blir väldigt kära men kärlekssagan får ett slut och det blir inte bättre av att Jackson slår igenom stort. Inte nog med hjärtesorg, hon blir ständigt påminnd om honom då hans finns på bilder överallt. En dag stöter hon på honom igen och den här gången vägrar han släppa taget.
Egentligen en helt okej historia problemet är bara att man blir sjukt irriterad på deras bristande kommunikation som ställer till det hela tiden. 
 
 
 
 
 
Love unscripted (#1) och Love unrehearsed (#2) av Tina Reber är en av de bättre böckerna med kända-skådis-pojkvännen. Ryan är en känd skådespelare som i panik från en grupp fans hamnar på Taryns pub. De två blir snabbt vänner som sedan går över till kärlek. Förhållande möter påfrestningar från kända exflickvänner, papparazzis, skvallerpressen och stalkers. Rätt så realistisk, karaktärer man gillar och händelserik story!
Den tredje delen heter Love Unguarded men handlar om Ryans och Taryns livvakter.
 
 
 
 
Come away with me av Kristen Proby handlar om det unga paret Natalie och Luke. I stort sett kärlek vid första ögonkastet, massa sex och romantik. Det visar sig snart att Luke är en tillbakadragen skådis som smitit från rampljuset. Rätt så platt bok. Visserligen väldigt mycket uuuber romantiska gester från Lukes sida men ingen bok jag kommer minnas i efterhand. 
 
 
 
 
 
Taggar: Bok, Bokrecension, Boktips, Come away with me, Kristen Proby, Love left behind, Love unrehearsed, Love unscripted, S.H Kolee, Tina Reber;

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: