Hakuna Matata

2013-03-09
14:32:57

Underbara sol! /S
Då var det redan lördag och imorgon återvänder vår saknade husse/älskling från sin skidresa till Trysil!
 
Tack vare det underbara vädret så har det inte varit så jobbigt att vara själv trots allt. Himlen har varit blå och solen strålat hela dagen så vi har strosat på promenader, myst i solstolen ute i vår solvägg och njutit av en glass. Igår kom syster förbi på kvällen för lite soffmys och prat, och idag har vi återigen strosat i solen och jag har också hunnit med en snabb städrunda. Snart ska jag och vovven hoppa in i bilen för att köpa ny sele och sedan åka vidare hem till mamma och pappa dit syskonbarnen kommer om en stund.
 
Ikväll funderar jag på att jobba lite i blivande barnrummet. Inget avancerat, men jag funderar på att chocka sambon med att ha slipat allt det som han spacklat - men vi får se hur orken ser ut, kanske blir det en slapparkväll i soffan på egen hand med något film.
 
Igår fick vi förresten inbjudan till föräldragrupp som drar igång i april! Det ska bli kul även om jag blev lite irriterad över de jobbiga tiderna då det är tre träffar på 3 h, antingen mellan 13-16 eller mellan 8-11 och självklart slutade jag inte tidigt någon av dagarna, eller började senare. Får väl se om det går att byta arbetstid med någon kollega kanske eller om jag måste ta ut av föräldraledigheten. Vid sista tillfället får det bli en semesterdag då jag även hade träff med barnmorskan. Det känns verkligen konstigt att tänka på att det idag är exakt 2 månader kvar till BF - vart har tiden tagit vägen?! Jag börjar också känna att jag vill göra färdigt/köpa färdigt allt inför bebis ankomst. Vi har ju som sagt fixat de större inköpen och kanske de viktigaste men då både jag och T gillar att ha kontroll på saker och ting skulle det kännas skönt att även ta hand om de där små detaljerna även om det inte finns någon stress.
Nästa grej att fixa tänkte jag skulle vara en sybeställning till svärmor eller syster då vi skulle vilja ha ett babynest så Liten kan få ligga med oss i sängen på ett säkert sätt - dock tycker jag att de känns alldeles för dyra att köpa (ca 600kr).
 
Hoppas ni har chans att njuta av den härliga vårsolen lika mycket som mig!!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: