Hakuna Matata

2013-03-01
19:03:13

Lovely friday /S
Då var det fredag igen, och efter den här veckan känns det lite extra skönt då det varit många sena jobbdagar. Jag ska dock inte klaga då vi haft flera barn lediga eller sjuka så det har varit ganska lugnt om dagarna vilket är skönt då jag känt av foglossningen lite mer, känner av mer i ljumskarna än jag gjort tidigare. I övrigt har jag försökt sätta mig in lite mer i föräldraledighet och föräldrapenning och försökt planera upp olika scenarion. Jag har äntligen lyckats få iväg min ansökan om graviditetspenning, sökt bara för 50% vilket jag ångrar lite i efterhand - jag hade gärna sökt för 100% men jag fick för mig att det kanske är lättare att få det godkänt om man bara söker för 50%...? Idag har jag också fyllt i ansökan om föräldraledigt till min arbetsgivare, så den 26 april har jag tänkt jobba min sista dag - hoppas verkligen att jag står ut ända tills dess eller att jag får min ansökan godkänd!!
Vad gäller föräldraledighet så tror jag att jag har planerat upp ett scenario som känns bra och det innebär i så fall att jag är hemma maj 2012 - t.o.m. mars 2014 för att sedan låta T gå hem innan jag går hem igen i december 2014 - januari 2015. Men det är så klart inget som är hugget i sten, man får ju se hur man känner det när man väl är hemma och vad man får för bebis... Just nu känns det i alla fall som att vi vill vara hemma så länge så Liten hinner bli ca 1,5 år innan förskolestart.
 
Jag hoppas att helgen ska bjuda på lika mycket sol som övriga veckan har gjort då jag blir på mycket bättre humör och får en helt annan energi och lust till att göra saker.
Inför helgen finns inga planer egentligen, jag gissar att det blir en liten runda i affärer, kanske jobba vidare i barnrummet och ett eventuellt födelsedagsfirande imorgon kväll. Jag har inte bestämt mig för om jag vill med eller ej, och kommer nog inte göra det förrän imorgon eftermiddag. Att gå på fest som gravid har inte lockat mig alls, men samtidigt så går jag ju miste om flera träffar i kompisgänget när jag inte är med vilket får mig att trots allt känna ett litet sug... men vi får se!

Jag får väl också försöka se till att mysa lite extra med min fina T som åker iväg med grabbgänget för en weekend i Trysil på torsdagen...

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: