Hakuna Matata

2013-06-10
19:55:23

Semesterlängtan /S
Då var 4 lediga dagar tillsammans över och jag har börjat ta sikte på semestern istället!
Vi har haft det jättehärligt de här dagarna med fint väder, gemensamma promenader, färdigställande av projekt trädgårdsland (som blev superfint), en eftermiddag med grill och kubbspel på Skutberget med vänner och träffa familjen m.m.
 Eftersom T varit ledig har vi också delat Selmas vakna stunder på nätterna vilket gjort att jag fått samla ihop lite ny energi och laddat batterierna. Jag inser vilken skillnad det gör när man delar ansvaret på det viset så nu längtar jag efter Ts 5 veckor långa semester vecka 27-31, och när den är över hoppas jag att den lilla damen har börjat få lite rutiner vad gäller sömn och nätter, men det kanske bara är en önskedröm?
 
Idag har vi i alla fall haft en toppendag här hemma enligt mig själv. Vi började med en promenad som vanligt, och för en gångs skull fortsatte S att sova vidare i vagnen även efter att vi kommit hem vilket gav mig lite tid till att plocka lite här hemma och tvätta upp lite kläder i strl 62 som hon nu börjat gå över till. Därefter blev det amningspaus och en lång lekstund på golvet. Det är så härligt att se henne vara "med" så mycket mer, hon följer med blicken och söker med blicken på ett annat sätt än tidigare och hon börjar bjuda på de där härliga leendena som gör mig näst intill tårögd varje gång då det känns som att man svämmar över av känslor. Hon har också börjat "prata" lite mer och jag kan höra att hon börjar testa olika tonlägen.
Efter en lång lekstund och en ny amningsstund gäspade hon och jag testade att söva ner henne i vagnen genom att bara dra den fram och tillbaks, något jag i stort sett aldrig lyckats med MEN idag gick det supersnabbt vilket gav mig en låååång härlig stund i solstolen med min bok, och middag i solen med min fina sambo. Det har därmed varit en perfekt dag enligt mig, dels för att min söta dotter varit nöjd hela dagen och dels för att jag fått lite tid åt mig själv, något som fortfarande är väldigt viktigt för mig.
 
Imorgon har vi två tider att passa då det dels är dags för mitt efterbesök hos barnmorskan och dels väntar BVC och läkarbesök för Selma. Jag måste ju erkänna att mitt barnmorskebesök känns lite läskigt, jag vet inte varför, antar att en liten del av mig oroar mig för att hon ska säga att något är fel kanske...
 
Nu hör jag att det börjat låta ifrån vagnen, dags för amnings-/Tvstund!
 
 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: