Hakuna Matata

2013-06-03
15:25:29

Måndag och ny vecka /S
Då var det måndag igen!
Helgen som varit har varit jättehärlig och vi har börjat gå in i semesterläge här hemma nu när det bara är några få veckor kvar tills hela familjen är lediga tillsammans några veckor. Helgen har bjudit på sommarvärme och sol och vi har njutit av den här hemma i trädgården med lite trädgårdsjobb och fika i skuggan, det har ätits grillat ute i sommarstugan med Ts familj, och Selma har för första gången fått följa med till sin mammas smultronställe - det vill säga min mormors gård på landet där vi njöt av lugnet och alla dofter och ljud som hör till, njutit av mormors goda mat och bakverk :)
 
Sedan sist har Selma även nått en liten milstolpe i utvecklingen genom att vid tre tillfällen ha vänt sig från mage till rygg! Blev lite förvånad då jag trodde det är något de tydligen brukar göra vid 4-5 månaders ålder så man kan ju inte låta bli att bli lite extra stolt över vår duktiga tjej. Annars väntar jag mest på att hon ska komma igång och svara på leenden lite mer då hon hittills varit lite snål med dem.
Den här veckan väntar också första fikat i mammagruppen då jag gick emot mig själv och bjöd hem alla mammor på lite fika på onsdag. Jag brukar verkligen inte göra det men ska man lära känna andra barnfamiljer så får man ju anstränga sig lite ;)
 
Nu ska vi gå en liten promenad och se om lilla fröken vill somna en stund. Inatt var honn vaken 2h i två omgångar så det blev en lång sovmorgon för oss båda då vi vaknade först vid 11.40.
 
Ha det gott och njut av solen!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: