Hakuna Matata

2013-06-24
17:00:10

första av förhoppningsvis många.. /S
Igår fick T ta med vovven och dottern på en promenad medan jag stannade hemma för att genomföra mitt första träningspass sedan förlossningen. Jag gjorde ett försök för några dagar sedan, men en kinkig liten tjej gjorde att jag bara kom halvvägs genom programmet.
 
Men denna gång lyckades jag alltså ta mig igenom alla 7 övningarna i period 1 i Olga Rönnbergs träningsbok för nyblivna mamma. Det var skönt att kicka igång samtidigt som jag blev lite depp över att känna mig så svag då det var knappt jag tog mig igenom övningarna, å andra sidan inser man ju hur välbehövligt det är att komma igång igen så mag-/ryggmusklerna kommer orka med att bära runt på vår växande tjej!
 
Idag är jag dock heeeeeelt utsliten, det känns som att jag hade kunnat sova ett dygn! Inatt ville Selma inte alls somna när mamman började känna sig trött. Istället hann klockan bli 00.20 innan jag lyckades lägga ner henne i hennes säng och hon fortsatte sova. Tyvärr vaknade jag av hennes gråt bara 40 minuter senare, men då var all ork och tålamod slut så jag tog med henne och gick in i gästrummet där jag bäddade ner oss och ammade då jag vet att hon somnar direkt och även fortsätter sova. Vi sov ända till 10.20 imorse med bara ett ytterligare avbrott för amning så jag borde fått den sömn jag behöver men jag känner mig ändå mer död än levande...
Något annat som drog ner humöret ytterligare idag var att jag kände av mitt dåliga knä för första gången på ganska många dagar så någon långpromenad blev det inte idag.
 
Nu ska jag fixa lite mat tills T kommer hem från jobbet, då får han ta med våra älsklingar på ännu en promenad medan jag försöker hitta lite ny energi...!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: