Hakuna Matata

2013-06-11
16:42:26

13 dagar kvar /L
13 dagar kvar till efterlängtade semestern.
Vi har fortfarande inte fått allt klart med kommunen över hur det kommer se ut med barngrupp eller personalen. Väldigt frustrerande! Det är helt sjukt att en kommun kan skita i att ta tag i sånt som drabbar invånarna.
 
I alla fall... I måndags fick vi äntligen svar på lillemans avföringsprov då han hade diarée i flera dagar och ett av barnen i barnehagen visade sig ha sarmonella. Lilleman hade ätit jord, skönt att det inte var något smittsamt :)
 
I övrigt så glömmer jag bort graviditeten, det är inte samma sak andra gången ;) Visst, det är jätteroligt men den här gången så går tiden fortare. Imorgon går jag in i vecka 13, illamåendet går upp och ner. Mådde jättebra förra veckan men veckans två första dagar har kantas av illamående och vrålhunger. Jag är hungrig hela tiden. Tyvärr är jag dålig på att äta regelbundet så jag bör skärpa mig. Och tröttheten ska vi inte tala om... 
Känns väldigt konstigt att se på höstens plan och veta att jag kommer jobba 4 månader sedan blir det hemma igen :) Gött!
 
Ha det så länge!

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: