Hakuna Matata

2013-07-13
20:00:21

Sommar, sol och bad /S
Den här dagen har vi spenderat vid Örsholmsbadet, precis som vi gjorde igår!
Det har varit jättehärligt och Selma har sovit gott i sin vagn större delen av tiden där. Något bad har det inte blivit för min del då jag inte har någon bikini som passar nu när man bröst fyllda med mjölk som därmed gjort dem några storlekar större, jag är också lite nojig över att åka på mjölkstockning om man badar då man blir kall så jag håller mig i solstolen med en bok i handen.
 
Jag känner att jag blir mer och mer bekväm med att ta med Selma på små utflykter då hon är lättare att göra nöjd under den vakna tiden. Nu kan hon sitta i knät längre stunder och bara se sig omkring, något hon inte riktigt orkade med tidigare.
 
Jag måste säga att sommaren 2013 verkligen har inletts med underbart sommarväder. Det kanske inte är den där riktigt stekheta värmen, men för min del passar det fint med den svalkande brisen, särskilt nu när man har en liten tjej som inte trivs med den där kvalmiga värmen.
 
Nu ska jag återgå till mitt surfande på nätet i hopp om att hitta lite inspiration till Ts födelsedagspresent. Jag har en idé men har inte bestämt mig än...

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: