Hakuna Matata

2013-07-24
17:13:34

Sista semester dagarna... /L
På måndag är det dags för jobb igen.
Jag känner mig inte riktigt redo för det om jag ska vara helt ärlig ;) Det har varit väldigt skönt med semester!
Förra onsdagen drog vi upp till Lillehammer för att ta med lilleman på trollparken. Ett ställe jag rekommenderar för er föräldrar med barn mellan 3-5 år. Eftersom attraktionerna är anpassade för småttisar är besökarna också just bara - småttisar och deras föräldrar. Väldigt lugnt och otroligt vacker miljö. Öyer (ca 3 km från Lillehammer) ligger mitt imellan två berg så ni kan tänka er utsikten. Jag fick inte tagit bilder som gjorde miljön rättvisa tyvärr.
Vi betalade ca 900 nok för två dagar, lilleman gick gratis. Då får man göra allt. De har allt från karuseller till badland. En av kvällarna köpte vi också kvällsbiljett för "trollnatt". Då sprang massa troll runt i parken, de var teater i skogen och på stora scenen samt annat skoj. Lilleman som älskar troll efter att ha läst"Bockarna Bruse på badhuset" en miljongånger tyckte detta var otroligt spännande.
 
 
Vi bodde på barnas hotell (choice), också det VÄLDIGT barnanpassat. Flera olika lekrum, pool, tre stora hoppborgar, lekområde ute, barndisco varje kväll, ansiktmålning, you name it. Vi hade rabatt så vi betalade bara 400 kr natten dessutom. Eftersom det är barnas hotell är det ingen som tittar snett på dig när din unge ligger på golvet också skriker i protest över vad det nu än kan vara, de är bara glada att det inte är deras barn ;)
 
 
5 minuter gångavstånd från hotellet låg även en annan nöjespark, vi gick inte dit för vi såg att karusellerna var mer anpassade för äldre barn. Brevid låg också lekland om man inte bara vill gå på trollparken vill säga.
 
Så jag rekommenderar verkligen familjesemestern dit om man inte vill dra till de vanliga stressområderna som Skara eller Liseberg!
 
Efter Lillehammer drog vi ner till mamma, det tog ca 4,5 timme. Väl framme fick jag tyvärr feber och hemsk hosta. Inte så roligt att avsluta semestern sjuk men då hinner jag i alla fall bli frisk till jobbet på måndag. 
 
Vi kom hem igår, kändes väldigt skönt. Borta bra men hemma bäst som man säger.
Imorgon ska jag på ultraljud, då får vi förhoppningsvis veta på vem som ligger i magen mer specifikt ;)
 
God kväll!
Taggar: Hunderfossen, Lillehammer, Norge, Semester;

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: