Hakuna Matata

2013-07-30
13:11:00

3 månader /S
Idag blir vår lilla skrutt 3 månader!
Tiden går verkligen superfort samtidigt som jag inte kan förstå att det bara är 3 månader sedan hon på riktigt blev en del av vårt liv och vardag.
Dagen har "firats" med ett sprutstick i varje ben då det var dags för första vaccinationen, något som gav både Selma och mig tårar i ögonen. Jag trodde inte att jag skulle tycka att det var så jobbigt, men när det väl blev dags kände jag hur jag blev blank i ögonen och det där trycket över bröstet. Men nu är det gjort och det gick bra, nu hoppas vi bara på att vi slipper några efterkänningar av sprutan.

Igår hade vi tjejkväll här hemma medan T var ute och fiskade. Det blev en väldigt lugn kväll här hemma om än lite tråkig för min del då Selma var supertrött så jag lade mig och ammade henne på vår säng då det är ett säkert kort för att få henne att sova. Jag laddade med telefonen i ena handen och boken i den andra och det var tur! Hon somnade snabbt men kom aldrig ner i djupsömn utan vaknade vid varje försök jag gjorde till att lämna henne, vaknade hon. Det slutade med att jag låg och läste vid hennes sida i 1h och 45min innan jag lyckades lämna henne sovandes!
klockan hann därmed bli 23 och så mycket mysig egentid som jag hoppats på blev det inte då jag själv blev för trött för att orka annat än att slösurfa. Jag lyckades i alla fall bestämma mig för vad jag ska köpa till T som fyller år i helgen och jag hittade även två ganska intressanta kandidater som eventuellt får ta över hedersrollen som min telefon. Jag har letat ny mobil läääänge men har sån beslutsångest då jag vill ha en bra telefon men samtidigt inte känner att jag vill lägga 5000-6000kr. Nu ska jag nog kika närmare på samsung galaxy s4 mini och HTC One mini som kommer under augusti/september. Måste också be T kolla över dem och se om de kan vara något att ha...


Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: