Hakuna Matata

2013-01-13
11:00:00

Tips /S
Nu när vi nått januari är sommaren verkligen ett minne blott! Under hösten har det hänt så mycket i mitt liv att jag inte riktigt hängt med eller varit medveten om saker och ting. När saker och ting började lugna ner sig började jag hinna ikapp och helt plötsligt SÅG jag verkligen mig själv och det bleka skogstroll jag förvandlats till.
 
Jag har väl kletat på mascara och så på morgonen men helt plötsligt insåg jag vad otroligt blek jag var och i samma veva hittade jag min ACO sunkissed face cream, en dagcreme med lätt brun-utan-soleffekt. Nu har den åkt på några gånger, ofta i början och sedan allt mer sällan när färgen börjat byggas upp och den är verkligen superbra. Helt plötsligt är det inte ett spöke som tittar tillbaka mot en i spegeln, samtidigt som jag använder den sparsamt för att inte få någon överdriven färg.
 
Den är i alla fall ett hett tips då den är så lätt att använda och få jämn om man är lite rädd för BUS-produkter som jag är.
 
http://ev3.blocket.com/product_page_product_image_b/0b/04/0b0461b0d0a02bf84e760f221c4b1f53d3b31fd2.jpg?2
 
Jag köpte min på Apoteket för länge sedan men jag tror den fortfarande finns kvar. Helt underbar nu när sommarens färg verkligen är heeeelt borta!!

Kommentar:
#1: Linda

Det ska jag prova!

Svar: Gör det, den är jättebra och det går liksom inte att överdriva färgen eftersom färgen kommer stegvis beroende på hur ofta du smörjer...!
Linda & Sandra

2013-01-13 @ 11:49:09
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: