Hakuna Matata

2013-01-09
16:54:00

Boktips mottages!! /S
Hej mina vänner!
Nu är vi mer än halvvägs igenom första arbetsveckan och det känns skönt att helgen närmar sig...! Idag slutade jag tidigt vilket var väldigt skönt då jag hade lite ont i magen, eller snarare ligamenten, så det blev raka vägen hem för att vila på soffan. Idag hade jag ännu en dag med ledsna små barn som stod med armarna uppsträckta mot mig vilket resulterade i bärande men jag inser ju att det inte är hållbart - ryggen har definitivt påverkats av graviditeten då jag blir trött väldigt snabbt i korsryggen. Jag borde verkligen komma igång och träna lite men motivation vill inte riktigt infinna sig. Hittills har jag varit nöjd över att jag kommit ut på lite fler promenader än tidigare. De blir inte alltid så långa men hellre flera korta än några få långa känns det som.
 
I helgen blir det fullt upp med trevligheter. Vi börjar med middag och biofilmen Mammas pojkar tillsammans med Ts familj på fredag kväll. På lördag kväll vankas det 25 års fest, eller snarare 25 års förfest - får väl se om jag är sugen på att följa med gänget vidare ut efteråt eller ej. Man känner sig ju lite torr om man inte går ut men att gå ut nykter är verkligen inte min grej. Jag säger inte att man måste dricka mycket men ljudvolym, lukter och allt som hör till utgångar är verkligen inte särskilt roliga i nyktert tillstånd enligt mig. Innan dess måste vi hitta en present, något jag inte ser fram emot då det är en person jag betraktar som vän men vi är inte tillräckligt nära vänner för att jag ska ha någon koll på vad hon skulle kunna tänkas vilja ha. Just nu funderar jag på någon vinflaska, någon fin skål som man fyller upp med godis - vad tror ni om det??
 
På söndagen är det dags att fira kära syster som fyller år idag - och där har jag samma problem när det gäller present. Inte för att jag inte känner henne väl utan för att hon helt enkelt, precis som mig, köper det hon vill ha själv och inte önskar sig något direkt... men något ska vi väl komma på i slutändan!
 
Efter att ha plöjt igenom de två första böckerna i triologin om Christian Grey och Anastasia så är jag nu sugen på mer bokläsning. Det är verkligen skönt att bara få mysa ner sig under en filt och läsa. Syster hade köpt tredje boken så på söndag får jag låna den, men jag vill ju ha en bok NU! Jag fick två böcker i julklapp men ingen av böckerna är i "min" genre riktigt så de lockar inte särskilt mycket just nu. Jag skulle vilja läsa någon roman i stil med Grey- böckerna, och då menar jag inte sexdelen utan det där med en intensiv romans, trasiga personligheter och deras bakgrund and so on. Någon som har läst någon bra, lättläst roman på sistone - gärna som en del i en serie då det är så skönt när det finns böcker att läsa vidare i direkt...?
 
Den senaste boken jag läste var Laura - flickan från havet som är skriven av Carolina Gynning. den var verkligen lättläst men det kändes nästan som en tonårsroman, när allt blir så dramatiskt och uppskruvat att det inte går att föreställa sig att något sånt någonsin skulle kunna hända och där jag mest störde mig på alla personer i boken som trasslade till det så för sig. Det brukar ju alltid finnas någon karaktär men känner lite för men i den här boken störde jag mig mest på alla och deras idiotiska val...
 
Så för att återkomma till ämnet - boktips tas gärna emot, och jag håller mig nästan alltid till romaner eller verklighetsbaserade böcker. Några av de böcker jag fastnat lite mer för är Molnfri bombnatt, Twilight Saga, Niceville, Ps. Jag älskar dig (helt annorlunda från filmen, en helt annan känsla som betonas)...hm... sen kommer jag inte på någon just nu men det är helt enkelt i den genren jag gärna hamnar!

Kommentar:
#1: Linda

Crossfire-serien är bra (Sylvia Day). Men tror bara den finns på engelska.
Jag läser Marian Keys "En förtjusande man" just nu.
Har du tips om bra kärlekshistorier vill jag gärna höra. Är inne i samma period själv :))

Svar: Ska fundera om jag kommer på något - var väldigt längesen jag var inne i en riktig läsperiod...
Linda & Sandra

2013-01-09 @ 17:44:45
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: